Ο Έμερι ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του Νεϊμάρ

Ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του Νεϊμάρ και το κατά πόσο ο Βραζιλιάνος είναι ευχαριστημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο προπονητής του, Ουνάι Έμερι, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
neymar emery AP IMAGES

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε έντονα πως ο Νεϊμάρ είναι δυστυχισμένος στο Παρίσι και θέλει να γυρίσει στη Βαρκελώνη και την πρώην ομάδα του, ενώ άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά απ' όλα αυτά, ο προπονητής της Παρί, Ουνάι Έμερι, αποφάσισε να μιλήσει και να σχολιάσει τα όσα λέγονται:

"Ο σύλλογος και ο πρόεδρος τον θέλουν να μείνει και θα παραμείνει εδώ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Μιλάω με τον Νεϊμάρ και αυτό είναι το πιο σημαντικό πέρα από τις φήμες.

Η προσαρμογή είναι διαφορετική για κάθε παίκτη και σε άλλους δεν έρχεται τόσο γρήγορα. Κάνουμε τα πάντα για να προσαρμοστεί όσο καλύτερα γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι ο αγωνιστικός χώρος και οι εμφανίσεις εκεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK