Ο Εμπαπέ φέρνει μεταγραφή στην... Γιουνάιτεντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μεταγραφική βόμβα αξίας 180.000.000€ και ταυτόχρονα να... φτιάξει μία νέα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την "καραμπόλα" θα επωφεληθούν όλες οι πλευρές.

Special adviser to Real Madrid's first team Zinedine Zidane, right, looks on as Real Madrid's coach Jose Mourinho, left, talks during a press conference in Lyon, central France, Monday, Feb. 21, 2011. Real Madrid will face Lyon in a Champions League soccer match on Tuesday. (AP Photo/Laurent Cipriani)
zidane mourinho ASSOCIATED PRESS

Το 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία αποκτώντας τον Γκάρεθ Μπέιλ έναντι 100.000.000€ από την Τότεναμ και ουσιαστικά ανέβασε τον πήχη των... εκατομμυρίων. Τρία χρόνια αργότερα ήρθε η σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει τη σκυτάλη, αφού η μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους ξεπέρασε εκείνη του Μπέιλ κατά 5.000.000€!

Οι δυο αυτές ομάδες είναι πιθανό να μπλεχτούν ξανά σε ένα μεταγραφικό ντόμινο που θα σημάνει αυτόματα και το... σπάσιμο του ρεκόρ ξανά από την "βασίλισσα". Όπως είναι γνωστό η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως τα 180.000.000€ είναι... πολλά και πρέπει να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι.

Κάπου εδώ έρχονται Γιουνάιτεντ και Μπέιλ. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, στόχος των "κόκκινων διαβόλων" είναι κάθε χρόνο να πηγαίνει στην ομάδα ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, έτσι ώστε να... ανέβει το πρεστίζ του συλλόγου.

Με τον Μπέιλ να ζορίζεται λόγω τραυματισμών και τον Εμπαπέ να πρέπει να παίξει ( γιατί άλλωστε να δοθούν τόσα πολλά χρήματα), ο Ουαλός επιθετικός μοιάζει ως ο καταλύτης που θα βολέψει όλες τις πλευρές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK