Ο Εμπαπέ και η παρέα του στους κομμένους της Παρί σηκώνουν πρωτάθλημα

Ομαδάρα είναι το γκρουπ των κομμένων της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ μπροστάρη.

France's Kylian Mbappe is consoled by French President Emmanuel Macron after the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εμανουέλ Μακρόν με τον Κιλιάν Εμπαπέ AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει δεν έχει ταξιδέψει στο τουρ με την Παρί Σεν Ζερμέν κι έχει μείνει στη γαλλική πρωτεύουσα για να κάνει προπόνηση με τους υπόλοιπους που δεν υπολογίζει ο Λουίς Ενρίκε. Φυσικά, ο Εμπαπέ αγωνιστικά υπολογίζεται αλλά κόπηκε επειδή δεν ήθελε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος.

Αυτοί οι κομμένοι, όμως, της Παρί ποιοι είναι; Αφήστε. Ομαδάρα. Ένα πανάκριβο σύνολο που κρατιέται φόρμα περιμένοντας μεταγραφικές εξελίξεις. Ξέρετε με ποιους κάνει προπόνηση ο Κιλιάν; Πάμε να τους δούμε και να τους γνωρίσουμε αν και είναι εξαιρετικά δημοφιλείς οι περισσότεροι.

Παρέδες, Ντιαλό, Βαϊνάλντουμ, Ντράξλερ, Τενάς, Πεμπελέ, Νταγκμπά, Μισού, Γκασάμα, Νατζέρα, Βελίζ, Μποντιάγκ, Ραντριαμαμί, Μουνγκού. Αυτοί είναι οι 13 συν τον Εμπαπέ 14 ποδοσφαιριστές που η Παρί δεν υπολογίζει κι έχει αφήσει στο Παρίσι να προπονούνται.

Θυμίζουμε πως ο αδερφός του Κιλιάν, Έθαν Εμπαπέ έχει ταξιδέψει κανονικά με την ΠΣΖ παρότι 16 ετών ενώ ο Λουίς Ενρίκε του δίνει χρόνο και στα φιλικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK