Ο Εμπαπέ ποιο νούμερο θα φορέσει στην Ρεάλ; Φαβορί, αουτσάιντερ και έκπληξη

Όσο περνάει η ώρα γίνονται βαθύτερες οι λεπτομέρειες γύρω από το διαφαινόμενο deal της Ρεάλ με τον Εμπαπέ. Τα Μέσα, τώρα, ασχολούνται με το νούμερο της φανέλας του.

PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Nantes and Paris Saint-Germain at the Stade de la Beaujoire in Nantes, France, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/MATHIEU PATTIER

Εκτός απροόπτου ο Κιλιάν Εμπαπέ θα είναι ο επόμενος σούπερ σταρ που θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Marca, μάλιστα, υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για να συνεργαστούν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αλήθεια, όμως, ο Γάλλος ποιο νούμερο θα φοράει όταν θα παίζει για την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Champions League;

Έχει ενδιαφέρον διότι όλα δείχνουν έκπληξη αν βέβαια ο Εμπαπέ γίνει ποδοσφαιριστής του Κάρλο Αντσελότι. Πάμε να δούμε τα δεδομένα...

  1. Το νούμερο επτά: Πρόκειται για τη φανέλα που έχει πιασμένη ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος είναι εκ των κορυφαίων, τραβάει την ομάδα και μόνο αν φύγει ή γίνει κάποια συμφωνία θ' αλλάξει νούμερο.
  2. Το νούμερο εννέα: "Ορφανή" η φανέλα αυτή από τότε που αποχώρησε ο Καρίμ Μπενζεμά από την Ρεάλ. Το συγκεκριμένο νούμερο φανέλας αποτελεί φαβορί για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά μην ξεχνάμε ότι έρχεται και ο Έντρικ.
  3. Το νούμερο δέκα: Έχει πιθανότητες το συγκεκριμένο νούμερο μια και πολλά ακούγονται για το μέλλον του Λούκα Μόντριτς. Εάν ο Κροάτης αποχωρήσει το καλοκαίρι όπως φημολογείται τότε το δέκα ίσως το πάρει ο Εμπαπέ. Άλλωστε το φοράει στην Γαλλία.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο διάδοχος του Εμπαπέ ίσως να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία

Η Μπαρτσελόνα θα "πληρώσει" και θα πληρωθεί για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK