Ο Εμπαπέ σε ρόλο τεχνικού διευθυντή απέτυχε να φέρει τον Λεβαντόφσκι στην Παρί

Εμπαπέ και Λεβαντόφσκι θα συναντηθούν στους "16" του Μουντιάλ 2022 ως αντίπαλοι. Είχαν συναντηθεί στο παρελθόν για να πειστεί ο Πολωνός να μετακομίσει στο Παρίσι.

France's Kylian Mbappe eyes the ball during the World Cup group D soccer match between France and Denmark, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε τον Λέβα στην Παρί (AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS)

Μία παρασκηνιακή ιστορία με εξαιρετικό ενδιαφέρον έφερε στο φως η Parisien και αναπαράγει η Mirror μερικές ώρες πριν από τη σύγκρουση της Γαλλίας με την Πολωνία στη φάση των "16" στο Μουντιάλ 2022.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος -σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα- έχει λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε να φέρει στην ομάδα του τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όταν ο Πολωνός έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου.

Η ιστορία θέλει τους δύο επιθετικούς να συζήτησαν στις 16 Μαΐου στις Κάννες, μερικές ημέρες πριν από το Γκραν Πρι του Μονακό όπου βρέθηκε ο Λέβα για να παρακολουθήσει Formula 1.

Ο Εμπαπέ έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Πολωνό γκολεαδόρ και του ανέπτυξε την επιθυμία του να δουλέψουν μαζί στην Παρί. Ωστόσο, όπως φάνηκε στη συνέχεια ο Γάλλος σταρ μάλλον δεν τα είπε καλά στον Λεβαντόφσκι, αφού εκείνος αποφάσισε να συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Οι τρεις ανατριχιαστικές θεωρίες που του δίνουν Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Οι Αυστραλοί έπαθαν μανία Μέσι, οι διεθνείς έκαναν ουρά για φωτογραφίες με τον GOAT

Μουντιάλ 2022: Επικό! Βίντεο δείχνει τη μαγεία του Μέσι και δεν καταλαβαίνεις αν είναι αλήθεια ή playstation

News 24/7

24MEDIA NETWORK