Ο επιθετικός που "μάγεψε" παίζοντας live πιάνο στην "Αθλητική Κυριακή"!

Η φετινή Μίλαν έχει ποιότητα! Δείτε τον παίκτη των "ροσονέρι" που έδωσε σόου live σε πλατό αθλητικής εκπομπής παίζοντας στο πιάνο κομμάτι του Σοπέν (video)!

Ο επιθετικός που "μάγεψε" παίζοντας live πιάνο στην "Αθλητική Κυριακή"!

Η Μίλαν του Βιτσέντσο Μοντέλα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις για τους οπαδούς της αυτή τη σεζόν. Όχι μόνο με την παρουσία της εντός γηπέδου όπου μετά από χρόνια ανυπαρξίας είναι αρκετά ανταγωνιστική και διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή της στο Champions League αλλά και έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Τρανό παράδειγμα ο περυσινός σκόρερ της Serie B Τζανλούκα Λαπαντούλα που κατάφερε να κερδίσει με το σπαθί του θέση βασικού στους "ροσονέρι" (κλήθηκε μάλιστα και στην εθνική Ιταλίας), ο οποίος το βράδυ της Κυριακής έδωσε μία μοναδική παράσταση.

Όντας καλεσμένος της αθλητικής εκπομπής της γειτονικής χώρας "Domenica Sportiva" (η αντίστοιχη "Αθλητική Κυριακή", έχει άλλωστε τον ίδιο τίτλο με την ιστορική αθλητική εκπομπή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης) έδειξε το ταλέντο του και στην μουσική!

Συγκεκριμένα δέχτηκε να καθήσει μπροστά σε πιάνο και να παίξει live ένα διάσημο κομμάτι του Σοπέν, με το κοινό στο τηλεοπτικό πλατό αλλά και το πάνελ της εκπομπής να σηκώνονται όλοι όρθιοι και να τον αποθεώνουν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK