Ο ευρωπαϊκός Τύπος

Ο ευρωπαϊκός Τύπος
O Σoλδάδο ήταν ο άνθρωπος που έκλεψε την παράσταση στο "Μπερναμπέου". Οι πάντες όμως παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός άξιζε καλύτερη τύχη στο παιχνίδι.

Aναλυτικά τι αναφέρουν τα ξένα μέσα

Μarca: " Η Ρεάλ φοβήθηκε για τα χειρότερα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά το γκολ του Σολδάδο στο 86’ της χάρισε τη νίκη. Η βασίλισσα είχε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο όταν ο Ραούλ σκόραρε φτάνοντας τα 50 γκολ στο Κύπελλο Πρωταθλήτριων. Στο δεύτερο έριξε τους ρυθμούς αλλά σκόραρε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος."

As: "Ο Σολδάδο έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Ρεάλ. Με βάση την εικόνα των γηπεδούχων ο Ολυμπιακός ίσως να άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι."


Le equipe: "Δύσκολη νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού με 2-1 χάρη σε δύο σέντρες του Μπέκαμ. Ο Νικοπολίδης έφτασε σε επίπεδα Euro 2004 αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα."

Uefa: "Νίκη για τη Ρεάλ με οριακό τρόπο. Μια κεφαλιά του Σολδάδο λίγο πριν από τέλος χάρισε τους τρεις βαθμούς. Καταπληκτικό το σουτ του Καφέ στη φάση του 1-1. "

Εl Pais: "Ο Σολδάδο ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε τη νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού."

La gazzetta dello sport: " Η Ρεάλ υπέφερε στο Μπερναμπέου. Οι Ισπανοί νίκησαν με δυσκολία τον Ολυμπιακό με ένα γκολ του Σολδάδο τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη. "

Reuters: "Η αλλαγή του Σολδάδο χάρισε στη Ρεάλ μία νίκη στο τέλος. Εξοχος ο Ελληνας τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης. Η Ρεάλ είχε ευκαιρίες και νίκησε δίκαια."

Sky sports: "Αν και η Ρεάλ είναι γεμάτη αστέρια τη λύση στο ματς με τον Ολυμπιακό έδωσε ένας νεαρός, ο Σολδάδο. Εσωσε τη βασίλισσα με κεφαλιά στο 86'."

News 24/7

24MEDIA NETWORK