Ο Φαλκάο κάνει κουμάντο στη Μονακό και "τρώει" τη θέση του Ζαρντίμ

Μήπως τα εύσημα για την απίθανη πορεία της Μονακό σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να πάνε στον Ρανταμέλ Φαλκάο και στον... βοηθό του;

Ο Φαλκάο κάνει κουμάντο στη Μονακό και "τρώει" τη θέση του Ζαρντίμ

Η Μονακό είναι σταθερά πρωτοπόρος στο Σαμπιονά, βρίσκεται στην 8άδα του Champions League έχοντας αποκλείσει τη Μάντσεστερ Σίτι, έφτασε (κι έχασε) στον τελικό του γαλλικού λιγκ καπ και συνεχίζει στο κύπελλο. Όλα αυτά συνδυασμένα με την καλύτερη επίθεση ομάδας των ομάδων των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη!

Πάρα πολλά για μια ομάδα με πιτσιρικάδες στο ρόστερ της ή παίκτες χωρίς παραστάσεις. Ένας όμως διαφέρει και δεν είναι άλλος από τον Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Κολομβιανός φορ ξέρει από πρωταθλητισμό και γι' αυτό επιλέχθηκε να επιστρέψει πέρυσι το καλοκαίρι. Για να λειτουργήσει ως μέντορας των υπολοίπων. Να τους καθοδηγεί και να τους συμβουλεύει.

Μάλλον οι αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί ξεπερνούν και το ρόλο του ίδιου του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε στο video από το σαββατιάτικο αγώνα με την Ανζέ που δείχνει τον Φαλκάο, παρέα με τον άμεσο συνεργάτη του, Μπερνάρντο Σίλβα, να δίνει οδηγίες από τον πάγκο σε όσους βρίσκονται στο χορτάρι. Και να τσαντίζεται που δεν τις ακολουθούν και τον παρακούν!

Ο Κολομβανιανός είχε ήδη σκοράρει σε αυτό το ματς, φτάνοντας τα 17 γκολ! Μετά την αλλαγή του, στο 81', έκανε τον προπονητή!

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK