Ο Φάμπρεγας κατηγορείται πως έστειλε παιδί στο νοσοκομείο!

Μπλεξίματα φαίνεται να έχει ο άσος της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγας, που κατηγορείται από μία μάνα, πως στόχευσε με την μπάλα τον 6 μηνών γιο της. Τα... καμώματα του Ισπανού άσου φαίνεται πως... έστειλαν τον μικρό στο νοσοκομείο.

Chelsea's Cesc Fabregas gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Cesc Fabregas gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μπορεί μία βόλτα στο πάρκο να σε μπλέξει και να γίνεις βούκινο στα βρετανικά μέσα; Κι όμως γίνεται! Ο Σεσκ Φάμπρεγας, αποφάσισε με την οικογένειά του να πάει για μία βόλτα στο πάρκο και να παίξει μπάλα με τα παιδιά του, παρ' ότι απαγορευόταν.

Δίπλα του βρισκόταν και μία γυναίκα με τον 6 μηνών γιο της, ο οποίος είχε την ατυχία να γίνει... αποδέκτης της μπάλας μετά από μία μπαλιά του Σεσκ! Η μπάλα βρήκε το αριστερό μέρος του κεφαλιού του μικρού Μαρκ, ο οποίος κατέληξε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ο Φάμπρεγας κατηγορείται πως έστειλε παιδί στο νοσοκομείο!

Η μητέρα του μικρού δε δίστασε να αποκαλύψει το... πιπεράτο περιστατικό με τον Ισπανό άσο, αναφέροντας στη βρετανική Sun: "Ο Μαρκ ήταν μέσα στη ζωντάνια αλλά τώρα, έχω ένα διαφορετικό παιδί"! Η ίδια τόνισε πως το παιδί της θα μπορούσε να έχει σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα εξαιτίας του χτυπήματος, με τον Φάμπρεγας, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, να προσπαθεί να ξεφύγει από το συμβάν χωρίς να δώσει το όνομά του!

Η Βικτώρια, προειδοποιεί βέβαια πως αν ο Μαρκ μείνει με κάποιο χρόνιο πρόβλημα, ο Φάμπρεγας θα το πληρώνει όλη του τη ζωή.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK