O Φάμπρεγκας ρίχνει το μπαλάκι στον Βενγκέρ
Τα δημοσιεύματα στα ισπανικά ΜΜΕ ολοένα και πληθαίνουν όσον αφορά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, αλλά ο διεθνής Ισπανός μέσος διαψεύδει τα πάντα, δηλώνοντας ευχαριστημένος στην Αρσεναλ και πετώντας το μπαλάκι στον Αρσέν Βενγκέρ.
“Είμαι παίκτης της Αρσεναλ. Είμαι πολύ χαρούμενος τα τελευταία 8 χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το ποδόσφαιρο παρά μονάχα τις διακοπές μου. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι δεν εξαρτώνται τα πάντα από τον ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος εκεί που βρίσκομαι. Οτιδήποτε άλλο είναι φήμη και αναληθές. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ σε αυτή τη ζωή, αφού μπορεί να συμβούν πράγματα τα οποία δεν μπορείς να προβλέψεις “, δήλωσε ο 24άχρονος Ισπανός.
Τα ισπανικά δημοσιεύματααναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της 40 εκατομμύρια ετρώ προκειμένου ο Φάμπρεγκας να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Εξάλλου, φαντάζει ως ο ιδανικός συνεχιστής του έργου του Τσάβι, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο έκλεισε τα 31 χρόνια ζωής.
Ο Φάμπρεγκας τόνισε ότι το μέλλον του εξαρτάται και από τις προθέσεις του Αρσέν Βενγκέρ: “Αυτός είναι το αφεντικό, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Θα έπρεπε να ρωτήσετε εκείνον. Τραυματίστηκα στο τέλος της περιόδου και δεν τον έχω δει τις τελευταίες 6 εβδομάδες”.