Ο Φαν Ντερ Φάαρτ φεύγει για να παίξει με τη... σύντροφο του!

Δεν ξέρουμε αν φταίει η... παντόφλα, όμως ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ αφήνει την Μίντιλαντ για να παίξει στην Έσμπιεργκ της δεύτερης κατηγορίας. Όπως καταλάβατε, ο λόγος έχει να κάνει και με τη σύντροφο του...

Ο Φαν Ντερ Φάαρτ φεύγει για να παίξει με τη... σύντροφο του!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό; Ξεκίνησε ως σπουδαίο ταλέντο στον Άγιαξ και η αλήθεια είναι πως σε νεαρή ηλικία πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δυστυχώς οι τραυματισμοί και το αγωνιστικό του στυλ δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που περίμεναν οι περισσότεροι.

Έτσι από το 2012 και μετά η καριέρα του άρχισε πτωτική πορεία για να φτάσει το καλοκαίρι του 2016 να πάρει μεταγραφή στην Μίντιλαντ! Δυστυχώς στα 34 του χρόνια οι τραυματισμοί γίνονται όλο και συχνότερο φαινόμενο, με αποτέλεσμα η αποχώρηση του από τους Δανούς να θεωρείται δεδομένη.

Το κακό στην περίπτωση του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ είναι πως η Μπέτις, στην οποία ανήκει ο παίκτης, καλύπτει το 40% του συμβολαίου του. Αυτό σημαίνει πως η επόμενη ομάδα στην οποία θα πάει, θα πρέπει να καλύψει το υπόλοιπο 60% που μόνο... αμελητέο δεν είναι ( πάνω από 1.200.000€ το συνολικό συμβόλαιο).

Τη λύση φαίνεται πως θα δώσει η Έσμπιεργκ της... δεύτερης κατηγορίας! Βλέπετε η σύντροφός του Ολλανδού, Εσταβάνα Πόλμαν, αγωνίζεται στη συγκεκριμένη πόλη με την γυναικεία ομάδα χάντμπολ και θέλει να έχει από κοντά τον... καλό της.

Αν μάλιστα ρίξει και τις αποδοχές του, τότε το deal πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και κλείσει την καριέρα του σε, σχετικά, μικρή ηλικία.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK