ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φερέρ δεν σκέφτεται μόνο τις μεταγραφές…

Τα σενάρια περί πιθανών μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ είναι δεκάδες καθημερινά, ωστόσο ο Λορένθο Σέρα Φερέρ δεν έχει να σκεφτεί μόνο τους μελλοντικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ και τα οποία φτάνουν στο τέλος τους.

Ο Φερέρ δεν σκέφτεται μόνο τις μεταγραφές…
Τα σενάρια περί πιθανών μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ είναι δεκάδες καθημερινά, ωστόσο ο Λορένθο Σέρα Φερέρ δεν έχει να σκεφτεί μόνο τους μελλοντικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ και τα οποία φτάνουν στο τέλος τους.

Και δεν είναι λίγα. Εμερσον, Καμπάνταης, Μόρας, Χιώτης, Ιβιτς, Τσιρίλο, Δέλλας και Μαντούκα (τελειώνει ο δανεισμός του) είναι οι παίκτες για τους οποίους ο Φερέρ –σε συνεργασία με τον Ντέμη Νικολαϊδη- πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Μάλιστα, ο Ισπανός έχει δεσμευθεί στους ίδιους πως θα τους ενημερώσει σχετικά με την απόφασή του.

Βέβαια στα παραπάνω ονόματα των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια, υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις. Πρώτη είναι αυτή του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έχει δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, με την ΑΕΚ να έχει τη σχετική οψιόν. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός αν φύγει θα το κάνει μόνο για ομάδα του εξωτερικού. Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Βλάνταν Ιβιτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβρη, οπότε 6 μήνες νωρίτερα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα την μεταγραφή του, εφόσον το θελήσει.

Θέλει Ιταλία οΣορεντίνο

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Στέφανο Σορεντίνο, μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό “Calcio2000”: “Η επιθυμία να επιστρέψω στην Ιταλία υπάρχει και σε αυτήν την περίπτωση η Τορίνο φυσικά θα ήταν προτεραιότητα μου. Μου λείπει η καθημερινότητα. Η έξοδος με τους φίλους μου και φυσικά η οικογένεια. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τηλέφωνα και είμαι σε διαρκή επαφή με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Τορίνο. Σίγουρα θα θυμάμαι την αγάπη των οπαδών της ΑΕΚ. Και, φυσικά, την καλύτερή μου στιγμή με την ΑΕΚ, τη νίκη επί της Μίλαν. Ως Ιταλός χάρηκα πάρα πολύ που νικήσαμε ιταλική ομάδα”.

Το πρόγραμμα των Τμημάτων Υποδομής

Την ομάδα της Ηλιούπολης υποδέχονται οι Έφηβοι (Σάββατο 24/3 – 09.00) στο Δημοτικό Στάδιο Καπανδριτίου για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων ΕΠΣΑ.

Οι Παίδες Α αγωνίζονται με τον Άγιο Δημήτριο (Σάββατο 24/3 – 11.30) στο Δημοτικό Στάδιο Καπανδριτίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ. Οι Παμπαίδες 1994 αγωνίζονται με το Χαϊδάρι (Σάββατο 24/3 – 14.00) στο Δημοτικό στάδιο Καπανδριτίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων ΕΠΣΑ

Η ομάδα των Παμπαίδων 1995 αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τον όμιλο Περιστερίου (Σάββατο 24/3 – 17.30) στο γήπεδο Τσαλαβούτα Περιστερίου. Η ομάδα των Juniors υποδέχεται τις Ακαδημίες Παθιακάκη (Σάββατο 24/3 – 09.00) στις εγκαταστάσεις Μάντζιου Ορφέως στο Αιγάλεω στο πλαίσιο του τουρνουά Βορείων Προαστίων.

Η ομάδα των Νέων και οι Παίδες Β έχουν ρεπό.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ AEK να ακυρωθεί η κίτρινη κάρτα την οποία είχε δεχτεί ο ποδοσφαιριστής Ζούλιο Σέζαρ στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα- ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK