ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φερέρ πήρε θέση για το θέμα Λάκη

Ο Λορένθο Φερέρ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τον αγώνα με τον Απ.Καλαμαριάς, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στο θέμα του Βασίλη Λάκη, ξεκαθαρίζοντας πως: "η διοίκηση ποτέ δεν με έχει επηρεάσει σε καμία απόφασή μου. Αν γινόταν αυτό, θα έφευγα".

default image
Ο Λορένθο Φερέρ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τον αγώνα με τον Απ.Καλαμαριάς, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στο θέμα του Βασίλη Λάκη, ξεκαθαρίζοντας πως:
“η διοίκηση ποτέ δεν με έχει επηρεάσει σε καμία απόφασή μου. Αν γινόταν αυτό, θα έφευγα”.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση ποτέ δεν με έχει επηρεάσει σε καμία απόφασή μου. Αν γινόταν αυτό, θα έφευγα. Ηταν καθαρά αγωνιστική απόφαση να τον αφήσω εκτός αποστολής με τον Παναθηναϊκό. Σέβομαι τις απόψεις όλων, αλλά το συγκεκριμένο που γράφτηκε δεν ήταν αλήθεια. Ο Λάκης είναι παίκτης της ομάδας και όπως για κάθε παίκτη, εγώ θα αποφασίζω πότε θα παίζει και πότε όχι”.

Εκτός αποστολής Λάκης, Εμερσον, Ουντέζε

Η 18άδα για τον αγώνα με τον Απ.Καλαμαριάς: Σορεντίνο, Χιώτης, Τσιρίλο, Δέλλας, Γεωργέας, Λαγός, Κυριακίδης, Μόρας, Ζήκος, Τόζερ, Χετεμάι, Μαντούκα, Παουτάσο, Ντελίμπασιτς, Καπετάνος, Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος, Σέζαρ.

Από’κει και πέρα, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για τα κέρδη από τη νίκη στο ντέρμπι της Δευτέρας:
“Το κέρδος αρχικά είναι αγωνιστικό, λόγω των τριών βαθμών που πήραμε. Στη συνέχεια, όμως, είναι και ψυχολογικό το κέρδος, γιατί μας βοηθάει να προχωρήσουμε. Είναι αλήθεια ότι είχαμε απομακρυνθεί από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Όλοι ανεξαρτήτως που βρισκόμαστε πρέπει να έχουμε την όρεξη και την επιθυμία να φτάσουμε στην τελική ευθεία”.

Οσον αφορά την αναμέτηση με την Καλαμαριά το Σάββατο (21:00) στο ΟΑΚΑ, ο κ.Φερέρ αποκάλυψε τις προθέσεις του: “Θα ξεκουράσω κάποιους παίκτες γιατί έχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας. Οι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ, όταν παίρνουν την ευκαιρία να παίξουν πρέπει να είναι ευχαριστημένοι γιατί δικαιώνεται η προσπάθειά τους στις προπονήσεις. Απλά, τώρα υπάρχει ένας επιπλέον λόγος που θα παίξουν”.

Δέλλας: “Ολοι MVP”

Στο μεταξύ, ο MVP της 7ης αγωνιστικής Τραϊανός Δέλλας παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο του από τον ΠΣΑΠ και συγκεκριμένα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μιχάλη Βλάχο.

Στις δηλώσεις του ο “Κολοσσός” είπε: “Είναι τιμή μου να παίρνω αυτό το βραβείο. Εύχομαι να μπορέσω να φέρω τρόπαια, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Αυτό το βραβείο είναι επιβράβευση για τη δουλειά που κάνουν όλοι οι παίκτες. Εύχομαι και άλλοι συμπαίκτες μου να πάρουν αυτό το βραβείο, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η ομάδα πάει καλά. Υπάρχουν παιδιά που δεν βγήκαν MVP, αλλά κάνουν πολύ σημαντική δουλειά στην ομάδα”.

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε και για παιχνίδι που… του έφερε το συγκεκριμένο βραβείο: “Το σημαντικό, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν το ματς-κλειδί. Θέλαμε τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Το πρωτάθλημα άνοιξε ξανά. Εμείς κοιτάμε πάντα ψηλά και πάντα την κορυφή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ