Ο Φερνάντο Τόρες έδειξε πως είναι παλικάρι!

Ο Φερνάντο Τόρες υπέστη τραυματισμό-σοκ μεσοβδόμαδα όμως δεν ήθελε να αφήσει μόνους τους συμπαίκτες του και δήλωσε "παρών" την Κυριακή στο "Calderon" (PHOTOS).

Ο Φερνάντο Τόρες έδειξε πως είναι παλικάρι!

Δεν καταλαβαίνει από τραυματισμούς! Ο Φερνάντο Τόρες συγκλόνισε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο όταν χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι λίγο πριν το φινάλε του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα στο "Ριαθόρ", όμως όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ αλλά το απόγευμα της Κυριακής τον βρίσκει στις εξέδρες του "Calderon"!

H Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξένησε την Βαλένθια και ο "El Nino" και ο Ισπανός διεθνής φορ βρέθηκε στο γήπεδο των "ροχιμπλάνκος" ενώ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να μιλήσει λίγο με τους συμπαίκτες του και να καθησυχάσει τον κόσμο σχετικά με τον τραυματισμό του.

Ο Φερνάντο Τόρες έδειξε πως είναι παλικάρι!

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, o Τόρες θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μαδριλένων.

"Ο Φερνάντο Τόρες έγινε καλά και βρέθηκε στο Calderon για να στηρίξει την ομάδα", αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Ατλέτικο Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK