O φετινός διασυρμός της Μπεσίκτας με έξι γκολ

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Μπεσίκτας, πραγματοποιεί φέτος τρομερή πορεία εντός και εκτός των "τειχών" ωστόσο υπήρξε ένα μας που κατέρρευσε και δέχθηκε έξι τέρματα.

O φετινός διασυρμός της Μπεσίκτας με έξι γκολ

Η Μπεσίκτας είναι η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League με την αποστολή των "ερυθρόλευκων" να είναι δύσκολη. Η τουρκική ομάδα φέτος είναι πολύ καλή, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ωστόσο υπήρξε ένα ματς που θα ήθελαν να διαγράψουν και αυτό έλαβε χώρα πρόσφατα.

Έγινε στις 6 Δεκεμβρίου του 2016 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία για το Champions League με τους γηπεδούχους βαθμολογικά αδιάφορους και τους Τούρκους να καίγονται για τη νίκη που θα τους έδινε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League σε περίπτωση απώλειας βαθμών της Μπενφίκα από τη Νάπολι (που τελικά έχασε!).

Το ματς ωστόσο ήταν σκέτος εφιάλτης για την Μπεσίκτας που κατέρρευσε και τελικά ηττήθηκε με 6-0, ενώ έμεινε και με 9 παίκτες από το 56'.

Παρά την βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όμως, οι οπαδοί της ομάδας αποθέωσαν την αποστολή όταν επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

O φετινός διασυρμός της Μπεσίκτας με έξι γκολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK