Ο Φιλίπο Ιντζάγκι απολύθηκε μέσω email

Ο Φιλίπο Ιντζάγκι όχι μόνο πλήρωσε το μάρμαρο για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα της Μπρέσια που απειλούν να την αφήσουν εκτός playoffs ανόδου στην Serie A αλλά πληροφορήθηκε μέσω email την απόφαση της ομάδας για το διαζύγιο.

Ο Φιλίπο Ιντζάγκι απολύθηκε μέσω email

Η Μπρέσια έχει ως στόχο τη φετινή σεζόν την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου και με σκοπό αυτό προσέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τον Φιλίπο Ιντζάγκι, ωστόσο ο άλλοτε παλαίμαχος φορ των Μίλαν και Γιουβέντους δεν άντεξε στον ηλεκτρικό πάγκο της.

Πριν από ενάμιση μήνα βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου χωρίς όμως να την διαβεί ποτέ, για να έρθει τελικά η απόλυσή του την Τετάρτη (23/3) λόγω της φτωχής συγκομιδής των τριών πόντων στα τέσσερα τελευταία ματς που έριξαν την Μπρέσια στην 5η θέση της κατάταξης στην Serie B και έφεραν σύννεφα αναφορικά με την υπόθεση άνοδος.

Ο διάδοχός του στον πάγκο θα είναι ο Εουτζένιο Κορίνι, με τον Super Pippo από την πλευρά του να αποχαιρετάει τους παίκτες του μέσω συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, όπου ταυτόχρονα δεν έκρυψε και το παράπονό του για το γεγονός πως το αντίο τού κοινοποιήθηκε μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος.

"Μαζί με ένα τεράστιο παράπονο για αυτή την απόλυση, που μου κοινοποιήθηκε με ένα ψυχρό e-mail χωρίς καν ένα τηλεφώνημα, αφήνω ένα υπέροχο γκρουπ για το οποίο ίδρωσα. Αφήνω ένα τρένο που τρέχει και το οποίο δεν ήθελα ποτέ να αφήσω αλλά πάνω από όλα αφήνω ένα κομμάτι μου μέσα σε καθέναν από τους ποδοσφαιριστές μου που ελπίζω να θυμούνται πως το ποδόσφαιρο βασίζεται στον σεβασμό, στον επαγγελματισμό, στο συλλογικό πνεύμα και στην αγάπη για αυτό το άθλημα.

Θα ήθελα να διασκεδάζω και να φτάσω μέχρι το τέρμα σε αυτή την εκπληκτική χρονιά", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο 48χρονος προπονητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK