Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο στο contra.gr

Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο μίλησε στο contra.gr λίγο μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ακράτητο για την 6η αγωνιστική.

Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο στο contra.gr


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης

Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο μίλησε στο contra.gr λίγο μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ακράτητο για την 6η αγωνιστική. Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα, ενώ έδειξε αισιόδοξος καθώς ο Παναθηναϊκός δείχνει βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά:

"Από την Κυριακή θα σκεφτούμε τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, αλλά εμείς είμαστε σε ανοδική πορεία. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον πρώτο καιρό. Ελπίζουμε στη βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο. Ο Ροναλντίνιο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και χαίρομαι που θα βρεθούμε αντίπαλοι την Τρίτη".

Κατά τα λοιπά...


Συνέντευξη Τύπου:

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: "Καταφέραμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Περάσαμε ένα χρονικό διάστημα με πολλές απουσίες. Ευχαριστώ τους 7-8 παίκτες που έμειναν μαζί μου και θέλω να τους συγχαρώ γι'αυτό. Θα ακολουθήσουμε την ίδια τακτική που αποδίδει καρπούς. Από αύριο θα σκεφτούμε τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσουμε. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα από αυτά που είδατε. Πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο ομαδικά".

"Υπάρχει χώρος στην ομάδα για όλους. Αισθάνομαι πιο σίγουρος τώρα. Πριν τον αγώνα με τη Βίσλα ήμουν ανήσυχος. Τώρα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Σανμαρτεάν. Οσον αφορά τον Μπίσκαν, του έδωσα λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να ανανεωθεί. Είμαι ικανοποιημένος από τον Κροάτη αν και υποφέρει. Υπάρχει αισθητή βελτίωση στη φυσική του κατάσταση και όταν θα παίξει θα κερδίσει την αγάπη όλων. Είναι μεγάλος επαγγελματίας".

"Για το θέμα του Αγγελου Μπασινά έχει πάρει θέση η διοίκηση. Ο ίδιος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και ήταν δική του επιλογή να φύγει. Εγώ κάθε φορά που έφευγα από μία ομάδα ευχαριστούσα την ομάδα ακόμα και πριν λήξει το συμβόλαιό μου. Πιστεύω είναι θέμα ανατροφής να ευχαριστείς κάποιον και να κάνεις τόσο ωραία πράγματα".

Δημήτρης Μπαρμπαλιάς: "Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Υπάρχει στενοχώρια για την ήττα. Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ σήμερα. Ο Ακράτητος είναι μια καινούργια ομάδα με πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναθηναϊκό για το ματς της Τρίτης".

Χρήστος Πιπίνης: "Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο 3ο λεπτό. Παίξαμε καλά και κρατάμε τα θετικά στοιχεία".

Φίλιππος Δάρλας: "Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά ο ρυθμός έπεσε. Φαίνεται πως η διακοπή δεν μας έκανε καλό. Στα τελευταία παιχνίδια δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τον θέλουμε δίπλα μας και την Τρίτη. Η αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα θα είναι γιορτή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK