Ο “φονιάς” της Μπάρτσα προτάθηκε στη Ρεάλ!

Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο... killer της Μπάρτσα προτάθηκε και εξετάζεται. Πότε ακούστηκε πρώτη φορά τ' όνομά του και γιατί τον έχουν σε τεράστια εκτίμηση στο Μπερναμπέου.

Ο “φονιάς” της Μπάρτσα προτάθηκε στη Ρεάλ!

Μία τρομερή είδηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το μέλλον του Κώστα Μανωλά αποκαλύπτει η ισπανική “Marca”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγκυρο Μέσο, ο μάνατζερ του στόπερ της Ρόμα αμέσως μετά την... εκτέλεση που έκανε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στην Μπαρτσελόνα, πρότεινε τον πελάτη του σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη.

Η πρώτη κίνησή του ήταν να τον προτείνει στη “Βασίλισσα”, επειδή... σκότωσε τη Μπάρτσα και τ' όνομά του συζητήθηκε -όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο Μπερναμπέου- ήξερε ότι στη Μαδρίτη ψάχνουν για αμυντικό.

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο Ζιντάν και το επιτελείο του έχουν καλή άποψη για τον Μανωλά, ωστόσο αυτή τη στιγμή τ' όνομά του δεν βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους στόχους της εν δυνάμει νικήτριας του Champions League.

Για τους Μαδριλένους οι αμυντικοί που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα “προστατεύονται” υπερβολικά σε σύγκριση μ' αυτούς στην Ισπανία.

Πάντως, η πρόταση βρίσκεται στα γραφεία της Ρεάλ και όπως μεταδίδει η "Marca" αν η Ρεάλ δεν φέρει κάποιους από τους βασικούς της στόχους για τα μετόπισθεν, τότε ο Μανωλάς θα γίνει το μεγάλο φαβορί.

Όσον αφορά το... φλερτ Ελλήνων με τη Ρεάλ κατά το παρελθόν έχουν ακουστεί η Γιούρκας Σεΐταρίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ είναι και ο Βέργος που έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Καστίγια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK