Ο φόβος των παικτών του Ολυμπιακού!

Στο 3ο λεπτό που έπεσε η τάση του ρεύματος στους προβολείς του “Θ. Κολοκοτρώνης”, οι “ερυθρόλευκοι” όταν μπήκαν στα αποδυτήρια με εντολή του Κύζα, υποστήριζαν ότι θα αφήσουν τα πόδια τους στην... Τρίπολη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Το ότι δεν μπορούσε να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο σε έναν αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε με λασπότοπο ήταν κάτι που μπορούσε να το δει και... τυφλός. Ειδικά όσοι βρέθηκαν στην Τρίπολη, είδαν από κοντά τις πολλές παγίδες που έκρυβε το τερέν.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων από την πλευρά τους ένιωσαν στο πετσί τους τις τραγικές συνθήκες στις οποίες είχαν κληθεί για να διεκδικήσουν το τρίποντο. Τις είχαν νιώσει από την προθέρμανση...

Η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει και στο 3ο λεπτό έπεσε η τάση του ρεύματος στους προβολείς του “Θ. Κολοκοτρώνης”. Και οι 22 ποδοσφαιριστές πήγαν με εντολή του Κύζα στα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν.

Εκεί έγιναν πολλές συζητήσεις μεταξύ των παικτών. Όλες όμως οδηγούσαν σε μονόδρομο. Ότι υπήρχαν πολύ σοβαρές πιθανότητες να άφηνε κάποιος εξ αυτών το πόδι του στην... Τρίπολη!

Πριν πέσει ο φωτισμός, είχαν παιχτεί δύο λεπτά. Σε αυτά τα δύο λεπτά είχαν παρουσιαστεί οι πρώτες... τούμπες. Το χειρότερο όμως δεν είναι οι τούμπες. Το χειρότερο ήταν ότι σε ορισμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου είχαν δημιουργηθεί λίμνες και λακκούβες που ήταν εξαιρετικά επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Και αυτές οι λακκούβες είχαν δημιουργηθεί με μόλις δύο λεπτά αγώνα και ένα 20λεπτο που είχε προηγηθεί με το ζέσταμα των ομάδων.

Λογικό και επόμενο ήταν να υπήρχε ο φόβος ότι μπορεί να προέκυπταν προβλήματα τραυματισμού εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε, υπήρχε και προηγούμενο. Θέλετε να σας το θυμίσουμε;

ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στις 12 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός έδινε στο... χωράφι των “Ζωσιμάδων” έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Για το γήπεδο του “Άγιαξ” δεν χρειάζεται να γράψουμε και πολλά πράγματα. Ακόμα και να μην έχει βρέξει για μήνες (που λέει ο λόγος), παραμένει ένας αγωνιστικός χώρος – καρμανιόλα!

Σε εκείνο το παιχνίδι λοιπόν δύο ποδοσφαιριστές εξαιτίας του τραγικού τερέν είχαν βγει νοκ άουτ δύο βασικοί.

Ο πρώτος ήταν ο Ελιουνούσι, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από 35 μέρες και ο δεύτερος ήταν ο Ιντέγιε που είχε μείνει εκτός γηπέδων για τρεις εβδομάδες!

Όλα αυτά τους είχαν έρθει στο μυαλό και φοβόντουσαν ότι μπορεί από το “βούρκο” της Τρίπολης να προέκυπταν και άλλα προβλήματα. Δεν λέμε ότι φοβόντουσαν να βγουν να παίξουν και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αυτό που τους ανησυχούσε όμως ήταν ότι θα έβγαιναν στο χορτάρι και δεν ήξεραν αν θα ξαναέμπαιναν στα αποδυτήρια υγιείς.

Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΡΕΤΣΟΥ

Στο φινάλε του ματς οι ατάκες του Παναγιώτη Ρέτσου ήταν χαρακτηριστικές σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού όταν είχε πέσει ο φωτισμός του γηπέδου.

“Ευτυχώς που βγήκαμε υγιείς”, είπε χαρακτηριστικά και φαινόταν το παιδί ανακουφισμένο που δεν κόλλησε κανένα πόδι στο τερέν. Ουσιαστικά εξέφραζε όλους τους ποδοσφαιριστές των “ερυθρολεύκων” με αυτές τις τέσσερις λέξεις.

Δεν ήταν και λίγες οι φορές που όσοι βρέθηκαν στο “Θ. Κολοκοτρώνης” παρατήρησαν ότι υπήρχαν σε ορισμένα σημεία ένα σωρό παγίδες και οι παίκτες δεν τολμούσαν να πλησιάσουν. Και δεν τολμούσαν, γιατί εκτιμούσαν ότι αν έκαναν καμιά βόλτα από τα συγκεκριμένα σημεία, μπορεί σήμερα να ήταν σε κάποιο... κρεβάτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK