ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γ. Τριανταφυλλίδης γράφει για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίζει σημάδια βελτίωσης και ήταν θέμα χρόνου να χάσει βαθμούς, όπως και έγινε στην Τρίπολη όπου δεν σκόραρε ο Σισέ. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει τα μεταγραφικά και γράφει για την ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα με τουλάχιστον 3 παίκτες.

Ο Γ. Τριανταφυλλίδης γράφει για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού
Στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος αλλά “καθάρισαν” οι Σισέ-Κατσουράνης. Με τον Πανσερραϊκό ήταν κακός και τη λύση έδωσαν οι Σισέ-Χριστοδουλόπουλος. Στην Τρίπολη ήταν “τραγικός” και ο Σισέ αστόχησε στη μοναδική ευκαιρία της ομάδας στο ματς! Χάθηκαν οι δύο βαθμοί και οι “πράσινοι” βρίσκονται πλέον στο -2 από τον Ολυμπιακό. Με τον Φερέιρα στον πάγκο ο Παναθηναϊκός χειροτερεύει, χωρίς να φταίει ο Πορτογάλος, ο οποίος προσπαθεί να μάθει το ρόστερ και η αλήθεια είναι πως κάνει κάποια λάθη.



Για παράδειγμα δεν μπορεί να παίζει ο Παναθηναϊκός με δεξί εξτρέμ τον Μαρίνο! Καλό παιδί, φιλότιμο, τρέχει αλλά δεν είναι αυτή η θέση του. Και αν δεν κάνει ο Γκοβού, ας τον διώξουν τώρα και να πάρουν άλλον παίκτη. Παρτενέρ του Ζιλμπέρτο ήταν ο Σιμάο. Γιατί; Είχα αναφέρει πως το στοίχημα για τον Φερέιρα θα είναι να μάθει την ομάδα του χωρίς βαθμολογικές απώλειες, όμως, η τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα αποτελεί πραγματικότητα και ενώ απομένει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.



Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Χρειάζεται ένας καλός αμυντικός μέσος, έναν δημιουργικός που θα μοιράζει επιτέλους μπάλα και ένας επιθετικός. Η ομάδα έχει πρόβλημα και χρειάζεται σκληρή δουλειά αλλά και ενίσχυση. Και ας αποφασίσουν στην Παιανία ποιοι παίκτες δεν κάνουν και να φύγουν τώρα. Ο Παναθηναϊκός παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου αλλά με την εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο, θα αντέξει το πολύ 2 μήνες. Η διαφορά θα μεγαλώσει και η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος.



Χρειάζονται από τη διοίκηση δραστικά μέτρα τώρα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα αν διορθώσει τα κακώς κείμενα του. Χρόνος υπάρχει, χρήμα;




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ