Ιμπραχίμοβιτς: "Τι στο διάολο θα κάνετε με μια μπλούζα; Πόσα θέλετε;"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση φιλανθρωπίας, καλύπτοντας όλο το ποσό που χρειαζόταν η εθνική ομάδα της χώρας του, για να ταξιδέψει στη Βραζιλία όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο για άτομα με νοητική στέρηση.

Ιμπραχίμοβιτς: "Τι στο διάολο θα κάνετε με μια μπλούζα; Πόσα θέλετε;"

Ο ίδιος να μην κατάφερε να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας καθώς η Σουηδία αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Πορτογαλία.

Αυτό, όμως δεν εμπόδισε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από το να βοηθήσει αποφασιστικά την εθνική ομάδα για τα άτομα με νοητική στέρηση της Σουηδίας να πραγματοποιήσει το ταξίδι της στη Βραζιλία για το αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ομάδα χρειαζόταν γύρω στις 37.500 ευρώ γα την κάλυψη των εισιτηρίων του υπερατλαντικού ταξιδιού. Στην αρχή οι υπεύθυνοι φορείς κάλεσαν διάσημους παίκτες της Σουηδίας να υπογράψουν φανέλες με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την κάλυψη του ταξιδιού.

Ιμπραχίμοβιτς: "Τι στο διάολο θα κάνετε με μια μπλούζα; Πόσα θέλετε;"

Όταν απευθύνθηκαν στον Ιμπραχίμοβιτς ο ίδιος φέρεται να απάντησε "τι στο διάολο θα κάνετε με μια μπλούζα; Πόσα θέλετε για να πάτε;"

Ο αρχηγός της εθνικής Σουηδίας αποφάσισε να καλύψει εξολοκλήρου το ποσό που χρειαζόταν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι και ανακηρύχθηκε επίσημος πρεσβευτής της ομάδας.

"Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται από όλους, ανεξάρτητα από το φύλο και την ικανότητα. Όταν δεν προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήμουν απογοητευμένος και όταν άκουσα για την 'Άγνωστη Ομάδα' (σ.σ. το ψευδώνυμο της ομάδας) είπα στον εαυτό μου ότι ήθελα να κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω να έχουν την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν υπήρχε κάτι να σκεφτώ. Τώρα θα απολαύσω την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέσα από αυτούς", δήλωσε ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Σουηδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK