Ο Γιάκομπ στα χέρια του Μαρινάκη!

Τον κοίταξε η ΑΕΚ, τον... φλέρταρε η Σεβίλλη, αλλά ο Κλαούντιο Γιάκομπ "έκλεισε" στην Τσάμπιοσιπ για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μέχρι πότε υπέγραψε συμβόλαιο ο Αργεντινός που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ στις αρχές του καλοκαιριού.

Chelsea's Cesc Fabregas, right, vies for the ball with West Bromwich Albion's Claudio Yacob during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Cesc Fabregas, right, vies for the ball with West Bromwich Albion's Claudio Yacob during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Βρήκε ομάδα ο Κλαούντιο Γιάκομπ και έχει σχέση με την Ελλάδα!

Δεν είναι η ΑΕΚ, δεν είναι ο Ολυμπιακός ούτε ο ΠΑΟΚ, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, περίμενε τις εξελίξεις με τον Αργεντινό κι αφού εκείνος δεν τα βρήκε με την Σεβίλλη που τον ήθελε για να καλύψει το κενό του τραυματία Γκοναλόν, κινήθηκε γρήγορα και τον "έκλεισε".

Στην Αγγλία, πάντως, από καιρό είχε γραφτεί ότι η Νότιγχαμ και ο Αϊτόρ Καράνκα είχαν βάλει στο... μάτι τον έμπειρο μέσο, αναμένοντας τότε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την Γουέστ Μπρομ.

Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου είναι μέχρι το 2020...

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η PHOTO

Ο Γιάκομπ στα χέρια του Μαρινάκη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK