Ο Γιαννακόπουλος προειδοποιεί την ΠΑΕ: "ξεχάστε τα..."

Η εποχή Γιαννακόπουλου στο Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό άρχισε με βραδινή σύγκρουση με φόντο το γήπεδο, αφού η ΠΑΕ ισχυρίζεται ότι πληρώνει 500.000 ευρώ ετησίως για τη Λεωφόρο. Τι λέει η πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ για την ανακοίνωση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) ΕUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που υποστηρίζει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα πληρώνει στον Ερασιτέχνη πάνω από 500.000 ευρώ για τη "Λεωφόρο".

Αναλυτικά η απάντηση:

" Δεν έχει κλείσει καλά-καλά η κάλπη και αντί για συγχαρητήρια κάποιοι βρίσκονται ήδη σε πανικό.

Φαίνεται ότι δεν τους άρεσε η ενωτική μου ομιλία και το ότι θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να ανατραπεί η κατρακύλα του Ερασιτέχνη. Αφού λοιπόν θέλουν να μπούμε σε αριθμολογία, έχω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι ο αποκλειστικός λόγος για την σημερινή οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη, είναι τα κόλπα μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ώστε να αποδίδονται λιγότερα για τα ποσοστά των εισιτηρίων από τα όσα ρητά προβλέπει ο νόμος, αλλά και οι αποικιοκρατικές συμβάσεις που έχει υπογράψει η ΠΑΕ από το 2013 και μετά με τις διάφορες διοικήσεις του Ερασιτέχνη, Θέλω να πιστεύω ότι οι διοικήσεις Μιχαλαριά, Μπαλτάκου και Πλυτά δεν τις υπέγραφαν με δόλο, αλλά εξ’ανάγκης.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η σύμβαση των 500.000 ευρώ που αναφέρει η ΠΑΕ και που πρόσφατα έγινε 250.000, είναι όχι όπως ψευδώς αναφέρει για την χρήση του γηπέδου, αλλά μια σύμβαση all included η οποία συμπεριλαμβάνει το 10% και 15% που προβλέπει ο νόμος για τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις, αλλά ΚΑΙ την αποκλειστική χρήση της Λεωφόρου. Τα παραπάνω ποσά είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που αναλογούν στην πραγματικότητα στον Ερασιτέχνη.

Τις πρακτικές αυτές να τις ξεχάσουν διότι οι εποχές που περνούσαν αβλεπεί ανήκουν στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟ θα διεκδικήσει και αναδρομικά ό,τι του αναλογεί βάσει νόμου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK