Ο Γιαννακόπουλος "τρελαίνει" ακόμη την Μπόλτον!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως τον Στέλιο Γιαννακόπουλο οι οπαδοί της Μπόλτον όχι μόνο τον αναγνωρίζουν ακόμη αλλά τον θεωρούν δικό τους παιδί! Η πιο τρανή απόδειξη μάλιστα δόθηκε στην πρεμιέρα της Championship όπου ο "Stelios" έκανε την εμφάνισή του σε εκτός έδρας ματς των wanderers και αποθεώθηκε (PHOTOS)!

Ο Γιαννακόπουλος "τρελαίνει" ακόμη την Μπόλτον!

Στην Ελλάδα έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό στον οποίο αγωνίστηκε για επτά χρόνια (1996-2003) έχοντας μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση ισάριθμων διαδοχικών πρωταθλημάτων, όμως την ίδια ώρα υπάρχει και μία ακόμα ομάδα της οποίας οι οπαδοί "πίνουν νερό" στο όνομα του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Φυσικά και πρόκειται για εκείνους της Μπόλτον, με τον Έλληνα πρώην άσο να είναι κάτοικος "Ρίμποκ" για μία πενταετία και να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που ακόμα και τώρα θεωρείται "local hero" για τους φανς των wanderers (τοπικός ήρωας).

Το πόσο αγαπητός είναι μάλιστα από τους φίλους της άλλοτε ομάδας του, ο Γιαννακόπουλος είχε την ευκαιρία να το αντιληφθεί στην πρεμιέρα της φετινής Championship, καθώς ταξίδεψε με τους οπαδούς και έπιασε θέση στις εξέδρες του "Χόθορνς" για τον εκτός έδρας αγώνα της Μπόλτον απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.

Ο Γιαννακόπουλος "τρελαίνει" ακόμη την Μπόλτον!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα συνομίλησε με οπαδούς και δεν κουράστηκε να βγάζει selfie φωτογραφίες που κατέκλυσαν τα social media ενώ σε ποστάρισμά του ο 44χρονος άσος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς για την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες για μένα, δεν μπορώ να βρω λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω τώρα", έγραψε ο Γιαννακόπουλος, που έφερε μάλιστα και γούρι στην ομάδα του Φιλ Πάρκινσον μιας που επιβλήθηκε 2-1 της Γουέστ Μπρομ.

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ "ΧΟΘΟΡΝΣ":

News 24/7

24MEDIA NETWORK