Ο Γιώργος Παράσχος θυμάται...

Ο Γιώργος Παράσχος θυμάται...
Ο Γιώργος Παράσχος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στο ιστορικό ματς με τη Δανία στις 15 Οκτωβρίου του 1980. Ο Μακεδόνας τεχνικός χάρισε στο Contra.gr τις αναμνήσεις του από αυτό το παιχνίδι μιλώντας πάντως με απόλυτη ειλικρίνεια.

"Καταρχήν θυμάμαι ότι το γήπεδο ήταν καθαρά ποδοσφαιρικό με τον κόσμο να φωνάζει επί 90 λεπτά. Μας έκανε εντύπωση ότι συνέχισαν να φωνάζουν, ακόμα και όταν η ομάδα τους δέχθηκε το γκολ. Στον αγώνα περάσαμε δύσκολες στιγμές γιατί, κακά τα ψέματα, η Δανία είχε καλύτερη ομάδα. Πετύχαμε ένα μάλλον τυχερό γκολ με τον Ντίνο τον Κούη και στη συνέχεια γυρίσαμε μαζικά πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ο Σαργκάνης σε εκείνο το ματς ήταν φοβερός. Από αυτό το παιχνίδι του βγήκε το παρατσούκλι "φάντομ". Και να φανταστείς ότι έπαιξε γιατί είχαν προβλήματα οι Κωνσταντίνου και Πουπάκης."

Οσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου ο τεχνικός του Ατρομήτου ήταν ξεκάθαρος: "Για να φτάσουμε στη νίκη θα πρέπει να κάνουμε εμφάνιση Euro. Aν εμφανίσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων δεν έχουμε καμία τύχη. Η Δανία έχει κάνει τρομερό δεύτερο γύρο και απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK