Ο γιος του Ρονάλντο "γκρέμισε" το Instagram με τη photo που ανέβασε!

Ο 7χρονος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να ... τρελάνει τους πάντες με τη δεύτερη photo που επέλεξε να ανεβάσει!

Ο γιος του Ρονάλντο "γκρέμισε" το Instagram με τη photo που ανέβασε!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους πλέον δημοφιλείς αθλητές σε όλο τον κόσμο και αυτό το αποδεικνύουν οι 116 εκατομμύρια άνθρωποι που τον ακολουθούν στο Instagram όμως δεν αποκλείεται σε μερικά χρόνια από τώρα να τον... κοντράρει σε δυναμική ένα μέλος της οικογένειάς του.

Αναφερόμαστε φυσικά στον πρωτότοκο γιο του CR7, ο οποιός πήρε απόφαση να μπει και αυτός στο παιχνίδι των social media αφού εδώ και 24 ώρες έχει και εκείνος επίσημο λογαριασμό στο Instagram, με 82.000 άτομα να τον ακολουθούν ήδη!

"Όλα τα λεφτά" πάντως δεν είναι η παρθενική φωτογραφία που ανέβασε, όπου εικονίζεται μαζί με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να φορούν τζιν και να ποζάρουν στην κάμερα, αλλά η δεύτερη φωτογραφία με την οποία "αναστάτωσε" τα social media...

Και αυτό γιατί επέλεξε να ανεβάσει τη σκηνή όπου δίνει το χέρι στον Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο απονομής Χρυσής Μπάλας (τρομερά τα βλέμματα των Μπονούτσι, Μαρσέλο και Μόντριτς που παρακολουθούν...), με τον μικρό να συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: "Σε ευχαριστώ είδωλό μου, Λιονέλ Μέσι...".

Ο γιος του Ρονάλντο "γκρέμισε" το Instagram με τη photo που ανέβασε!

UPDATE: Η φωτογραφία με τη χειραψία στον Μέσι δεν ήταν πάντως η μοναδική έκπληξη καθώς πριν από λίγο (σχεδόν 24 ώρες αφότου άνοιξε ο λογαριασμός) αποσύρθηκαν οι πρώτες έξι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει από το λογαριασμό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK