Ο Γιόσεφ Σουράλ ήθελε να πάει πιο γρήγορα σπίτι του

Η ομάδα του Γιώργου Τζαβέλλα βρισκόταν στο Καϊσερί για δουλειά. Μετά το 1-1, επτά παίκτες της Αλάνιασπορ επιβιβάστηκαν σε μίνι βαν, για να επιστρέψουν πιο γρήγορα στα σπίτια τους. Το όχημα ανετράπη και ο διεθνής Τσέχος, Γιόσεφ Σουράλ έχασε τη ζωή του. Πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Ο Γιόσεφ Σουράλ ήθελε να πάει πιο γρήγορα σπίτι του

Η υποχρέωση που είχε η Αλάνιασπορ, για την 30η (από τις 34) αγωνιστική της τουρκικής Süper Lig ήταν στα 600 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της: στο Καϊσερί. Το ματς της Κυριακής 28/4, με την Καϊσερισπόρ έληξε 1-1, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογία, στους 6 πόντους μακριά από την τελευταία που οδηγεί ομάδες της γείτονας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση της ερχόμενης σεζόν. Αυτό είναι πια, το τελευταίο από τα προβλήματα της ομάδας του Γιώργου Τζαβέλλα.

Μετά τη λήξη του αγώνα -όταν άρχισε το διήμερο ρεπό της ομάδας-, επτά παίκτες της Αλάνιασπορ και πιο συγκεκριμένα οι Steven Caulker, Djalma Campos, Wanderson Baiano, Dissy, Cisse, Isaac Sackey, Welinton Souza και Josef Sural επιβιβάστηκαν σε μίνι βαν που μίσθωσαν-, για να επιστρέψουν -πιο γρήγορα- στα σπίτια τους.

Ο Γιόσεφ Σουράλ ήθελε να πάει πιο γρήγορα σπίτι του

Στις 02.30, στην περιοχή Ντίνεκ, επτά χιλιόμετρα από την Αντάλια και 134 από τον τελικό προορισμό, το όχημα ανετράπη και έπεσε σε κανάλι από τη μεριά του οδηγού. O Σουράλ, ο οποίος έγινε παίκτης της Αλάνιασπορ τον περασμένο Γενάρη και στο ματς με την Καϊσέρισπορ δεν σηκώθηκε από τον πάγκο, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και διεκομήσθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, όπου άφησε την τελευταία πνοή. Πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Τη θλιβερή είδηση αποκάλυψε η Αλάνιασπορ, μέσω tweet στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας.

Ελαφρά τραυματίστηκαν και οι Ουέλινγκτον Σούζα (διάσειση)και Ιζαάκ Σάκι (κάταγμα στοδεξί χέρι), ενώ όλοι οι άλλοι χαίρουν άκρας υγείας. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του μίνι βαν ανακρίθηκαν από την αστυνομία, με τον άνθρωπο που κρατούσε το τιμόνι να ομολογεί πως δεν θυμάται πώς προκλήθηκε το δυστύχημα. Οι αρχές είπαν πως ήταν σε κατάσταση σοκ και τον έθεσαν υπό κράτηση.

Ο Γιόσεφ Σουράλ ήθελε να πάει πιο γρήγορα σπίτι του

Ο πρόεδρος της ομάδας, Χασάν Καβούσογλου επικαλέστηκε πηγές της αστυνομίας, όπως ενημέρωνε πως ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Photo: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK