Ο Γιόβετιτς αποκάλυψε στο Instagram τη νέα του ομάδα

Μετά από 1,5 χρόνο στην Ίντερ ο Στέφαν Γιόβετιτς αφήνει την Ιταλία, με τον Μαυροβούνιο να αποκαλύπτει τη νέα του ομάδα μέσω Instagram (φωτογραφία).

Ο Γιόβετιτς αποκάλυψε στο Instagram τη νέα του ομάδα

Ξεκίνησε δυναμικά με την νερατζούρα φανέλα στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-16 όμως η επιτυχημένη αυτή περίοδος μοιάζει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί για τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος είναι πλέον για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Τα ιταλικά ρεπορτάζ που ήθελε Ίντερ και Σεβίλλη να διαπραγματεύονται για τη μετακίνησή του στην Ανδαλουσία επιβεβαιώθηκαν 100%, με τον Μαυροβούνιο, που ακούστηκε ακόμα και για τον Παναθηναϊκό μέσα στον Δεκέμβριο (όταν ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι στους "πράσινους") να βρίσκεται καθ'οδόν για την Ισπανία.

Ο Γιόβετιτς αποκάλυψε στο Instagram τη νέα του ομάδα

Ο ίδιος ο παίκτης ανέβασε φωτογραφία το μεσημέρι της Τρίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει μαζί με τον ατζέντη του μέσα σε ένα αεροπλάνο, με τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία να είναι η λέξη "Sevilla".

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην πεντάκις κάτοχο του Europa League είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ενώ αν οι Ανδαλουσιανοί θέλουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή θα πρέπει το ερχόμενο καλοκαίρι να καταβάλλουν το ποσό των 14.000.000 ευρώ στους Μιλανέζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντί για τον Παναθηναϊκό κατέληξε στην... Παλμέιρας!
Από Μέλο και Γιόβετιτς, στον Κουρμπέλη
Ομάδα-θρύλος πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γιόβετιτς!
Και Γιόβετιτς και Μέλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK