Ο... γκαφατζής της Τούμπας πάει για δεύτερο σερί πρωτάθλημα!

Το καλοκαίρι του 2015 ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 650.000€ για να... δέσει από όλες τις μεριές παίκτη που έμενε ελεύθερος τον Γενάρη! Λίγους μήνες και αρκετές γκάφες αργότερα, ο δικέφαλος αναγκάστηκε να τον δώσει ως αποτυχημένη μεταγραφή, με τον διεθνή άσο να... μεταμορφώνεται και να πηγαίνει για δεύτερο σερί πρωτάθλημα! Διαβάστε ποιος είναι.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
(MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
paok metagrafes MOTIONTEAM

Μία από τις πολλές μέτριες έως κακές μεταγραφές του Φρανκ Άρνεσεν ήταν και αυτή του Ρόμπιν Όλσεν. Ο έμπειρος για την ηλικία του τερματοφύλακας αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 έναντι 650.000€, αφού ο τεχνικός διευθυντής του δικέφαλου ήθελε να προλάβει τους άλλους... μνηστήρες.

Ο τότε, 25άχρονος, άσος έκανε όντως τη διαφορά κάτω από τα δοκάρια, αλλά για τους... αντιπάλους. Μετά από αρκετά λάθη που κόστισαν βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Κοπεγχάγη και λίγους μήνες αργότερα πήρε νταμπλ στην Δανία!

Η Κοπεγχάγη τον αγόρασε με περίπου 500.000€ και πλέον αποτελεί τον βασικό της τερματοφύλακα. Τη φετινή περίοδο η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο, ενώ μετρά παθητικό μόλις 8 γκολ με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια!

Το λες και... τρολάρισμα της τύχης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK