Ο Γκαγκάτσης ψάχνει την χρυσή τομή με την NOVA

Το Contra.gr. σας ενημέρωσε για το παρασκήνιο της κόντρας ΠΑΟ - NOVA και τώρα παρουσιάζει την... επόμενη ημέρα.

Ο Γκαγκάτσης ψάχνει την χρυσή τομή με την NOVA
gagatsis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ζητάει τα οφειλόμενα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλιώς απειλεί να μην αφήσει την NOVAνα μπει στην Λεωφόρο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (βάζοντας… μπροστά την Λίγκα για να μην τιμωρηθεί) και η Super League συνεχίζει τις επαφές με το συνδρομητικό για να βρεθεί λύση.

Το Contra.gr. σας ενημέρωσε χθες για το παρασκήνιο της κόντρας ΠΑΟ - NOVA και τώρα παρουσιάζει την… επόμενη ημέρα.

Τις επαφές που έχουν γίνει με την NOVA και θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες, τις έχει αναλάβει ο γενικός διευθυντής του συνεταιρισμού Βασίλης Γκαγκάτσης ώστε να παρουσιάσει στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την Παρασκευή 27/1 («έγκριση σχεδίου πληρωμών από την Forthnet» είναι το θέμα στην ημερήσια διάταξη)ένα πλάνο για τις ημερομηνίες που θα δοθούν τα χρήματα από το κανάλι της Κάντζας. Όλα αυτά, μετά από το ανεπίσημο αίτημα της NOVA να τρενάρειγια ένα μήνα (κάποιοι κάνουν λόγο για μεγαλύτερη καθυστέρηση), την δόση των 4.3 εκατομμυρίων ευρώ που έπρεπε να καταβληθεί στις 15/1. Ουσιαστικά δηλαδή, ζήτησε προσωρινή παύση πληρωμών επικαλούμενη έλλειψη ρευστότητας.

Στην Λίγκα εκτιμούν ότι το πλάνο που θα παρουσιαστεί, θα ικανοποιήσει τις ομάδες και δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις. Σενάριο πιθανό, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες ότι το συνδρομητικό θα καταβάλλει τις επόμενες ημέρες 2,8 εκατ. ευρώ.

Το μεγάλο ερωτηματικό όμως, είναι η στάση του Παναθηναϊκού, αν δώσει τελικά το "παρών" (στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε είχε προαναγγείλει ότι δεν θα εκπροσωπείται πλέον στα συμβούλια) καθώςζητάει λεφτά, αλλά είναι πιθανό ν' αρκεστεί ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, αντιμετωπίζουν μεν (και αυτές) πρόβλημα ρευστότητας, αλλά τα λεφτά από το τηλεοπτικό συμβόλαιο αποτελούν την κυριότερη πηγή εσόδων τους και δύσκολα θα αποφασίσουν να πάνε μέχρι το τέλος την κόντρα με την NOVA.

Να σημειωθεί τέλος, ότι επί τάπητος θα τεθεί πρόταση «για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και τη συνολική δομή οργάνωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου». Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί, στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος θα αναφέρεται ότι θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες ώστε την σεζόν 2018-19 η Super League να διεξαχθεί με 14 ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟ-ΝΟVA: Όλο το παρασκήνιο της κόντρας!
NOVA: "Kαμία κόντρα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK