ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκαλέτι… έφυγε, ο Αβραάμ έρχεται

Ζέεφελντ - Διονύσης Βερβελές Με διπλή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το Σαββατοκύριακο, όπου το πρόγραμμα είχε ποδήλατο, ράφτινγκ και ρεπό, επανέφερε τους παίκτες του στην... τάξη και μάλιστα με αυξημένη ένταση.

Ο Γκαλέτι… έφυγε, ο Αβραάμ έρχεται
Οι “ερυθρόλευκοι” γυμνάστηκαν υπό βροχή το πρωί, με την προπόνηση να έχει βάρη και άλματα, ενώ το απόγευμα αναλώθηκαν κυρίως στην μπάλα.

Στις δύο προπονήσεις μέρος πήρε και ο υπό δοκιμή Μίκελ Αλόνσο. Ο Ισπανός μέσος έδειξε κάποια στοιχεία, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε άλλωστε ο Βαλβέρδε, ξεκαθάρισε πως θέλει να τον δει σε τι κατάσταση είναι. Βλέπετε, έχει αρκετά καλή γνώμη για τα στοιχεία που τον συνοδεύουν, αλλά περιμένει…

Κατά τα άλλα, στην απογευματινή προπόνηση αποχώρησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντίνος ένιωσε ένα σπασμό στον προσαγωγό (δείγμα κούρασης) και προληπτικά, έμεινε εκτός του διπλού. Δεν πρόκειται ωστόσο για κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται να ξεκουραστεί την Τετάρτη. Άλλωστε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα γυμναστήριο.

Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται στο Ζέεφελντ και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο πρώην αμυντικός του Άρη γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και θα ενσωματωθεί κι αυτός με την αποστολή, κάτι που ικανοποιεί τον Βαλβέρδε που υπολογίζει πολλά πάνω του.

*Κοτσαρίδης και Βασιλόγιαννης, δύο από τους πέντε μικρούς του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα λόγω ενοχλήσεων.

*Την Πέμπτη θα γίνει το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την πολωνική Γκρότσλιν, η οποία στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε 4-1 από τη Δυναμό Κιέβου.

*Την Κυριακή θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι «ερυθρόλευκοι» και θυμίζουμε ότι από τις 18 του μήνα θα μεταβούν στην Ολλανδία, για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.

*Εκτός προπονήσεων ο Λεντέσμα και ο Μπελούτσι, που έκαναν θεραπεία.

*Δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του Πάρντο με τα χρήματα που φέρεται να ζητάει ο Ηρακλής. Ο παίκτης θέλει Ολυμπιακό, αλλά δεν αρκεί αυτό.

*Φημολογείται ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στο εξωτερικό για μεταγραφικό σκοπό, ωστόσο την Δευτέρα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν αποκλείεται, όμως, να συμβεί Τρίτη ή Τετάρτη.

*Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα την ψάξει για την καλή μεταγραφή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK