Ο Γκάρεθ Μπέιλ είδε τη ζωή του στην Τότεναμ να περνά από μπροστά του

Η Τότεναμ επισημοποίησε την επιστροφη του Γκάρεθ Μπέιλ στο Λονδίνο αφήνοντας την εικόνα να μιλήσει - όχι αυτόν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ γύρισε στην Τότεναμ ύστερα από 7 σεζόν
Ο Γκάρεθ Μπέιλ γύρισε στην Τότεναμ ύστερα από 7 σεζόν TWITTER.COM/SPURSOFFICIAL

Η εικόνα είναι πάντα πιο δυνατή από τα λόγια. Τόσο που αρκούν τα 47 δεύτερα ενός καλομονταρισμένου video για να προϋπαντήσουν, με το σύνθημα 'Bale is Back' την επάνοδο του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ ύστερα από 7 σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης δίχως ν' ακουστεί ούτε μια λέξη από το στόμα του. Προτιμήθηκε ο ίδιος να καθίσει αναπαυτικά μπροστά στην τεράστια οθόνη και ν' απολαύσει κάμποσα από τα πεπραγμένα του όσο ανήκε στο λονδρέζικο κλαμπ (2007-2013), προτού δηλαδή γίνει -με 100.8 εκατομμύρια ευρώ- η πιο δαπανηρή μεταγραφή της εποχής της και ξεπεραστεί μονάχα όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγόρασε τον Πολ Πογκμπά.

Σε συνολικά 203 συμμετοχές ο -31χρονος σήμερα- Ουαλός σταρ είχε σκοράρει 56 γκολ και μοιράσει 58 ασίστ, παίζοντας αρχικά ως ένα αριστερό μπακ που 'κατάπινε' τα μέτρα της πλευράς με τις δρασκελιές του παράλληλα με τη γραμμή και κατόπιν ως πλάγιος μέσος/εξτρέμ που ταλαιπωρούσε τους αντίπαλους αμυντικούς που είχαν το θάρρος να πέσουν πάνω του ή να τον κοντράρουν μάταια στο σπριντ. Ο Μπέιλ ήταν άπιαστος, συνέκλινε και σκόραρε. Όπως άπιαστα τα σουτ του με το απέριγραπτο φάλτσο που έβαζε όταν χτυπούσε την μπάλα με το εσωτερικό.

Μερικά τέτοια είδε να περνούν από μπροστά του. πό τότε που φορούσε το '16' έως ότου -με ενδιάμεσο σταθμό το '3' (που πήρε ο νεοαποκτηθείς Σέρχιο Ρεγκιλόν) καταλήξει στο '11' (που έχει ο Έρικ Λαμέλα). Στην επιστροφή του ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα 'χει πλέον το 9. Μικρή σημασία έχει ο αριθμός. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο, σε αυτόν τον χρόνο του δανεισμού του, θα θυμίζει τον Μπέιλ που έφυγε από το 'Γουάιτ Χαρτ Λέιν' την 1/9 του 2013.

Και όχι να πήγε προκειμένου να παίζει γκολ με τον Ντάνιελ Λέβι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK