Ο Γκούλιτ πήρε την ευκαιρία του στους LA Galaxy

Η ώρα της επιστροφής στους πάγκους έφτασε, έστω και αργά, για τον Ρουντ Γκούλιτ.

Ο Γκούλιτ πήρε την ευκαιρία του στους LA Galaxy
Η ώρα της επιστροφής στους πάγκους έφτασε,έστω και αργά,για τον Ρουντ Γκούλιτ. Μετά από δύο χρόνια απραγίας, εργζόμενος ως σχολιαστής αγώνων σε τηλεοπτικό δίκτυο, ο Ολλανδός αποδέχθηκε την πρόταση των Los Angeles Galaxy του... Ντέιβιντ Μπέκαμ και θα διαδεχθεί τον Φρανκ Γιάλοπ, ο οποίος την έκανε για τους San Jose Earthquakes.

Λεπτομέρειες της συνεργασίας δεν έγιναν γνωστές (αναμένεται να ανακοινωθούν κατά την παρουσίαση), όπως όμως αναφέρεται σχετικά σε σχετικάδημοσιεύματα ο πρώην τεχνικός των Τσέλσι, Νιούκαστλ και Φέγενορντ θα αμείβεται με τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο από το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την αμερικάνικη ομάδα.

Για τον Γκούλιτ η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Galaxy αποτελεί την ευκαιρία του να επιστρέψει στο προσκήνιο. Η πιο πρόσφατη θητεία του σε πάγκο ήταν την περίοδο 2004-05, όταν απέτυχε ως τεχνικός της Φέγενορντ. Έκτοτε έμεινε στο ταμείο ανεργίας βγάζοντας τα προς το ζην "πουλώντας" τηλεοπτικά τη πολύχρονη εμπειρία του στα γήπεδα. Γιατί ως ποδοσφαιριστής διέπρεψε και κανείς αμφιβάλει περί τούτου. Ως προπονητής όμως παραμένει ερωτηματικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK