Ο "γολγοθάς" του Μαζουακού στη Γουέστ Χαμ και τα σενάρια επιστροφής

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Γουέστ Χαμ, Αρτούρ Μαζουακού, με τους Άγγλους να συνδέουν την περίπτωσή του ακόμα και με μία ενδεχόμενη μετακίνηση στον Ολυμπιακό!

Ο "γολγοθάς" του Μαζουακού στη Γουέστ Χαμ και τα σενάρια επιστροφής

Την πόρτα της εξόδου φέρεται να δείχνει ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς στον Αρτούρ Μαζουακού μόλις λίγους μήνες μετά την μετακόμισή του στην ομάδα!

Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της Mirror, σύμφωνα με το οποίο τα “σφυριά” σκέφτονται να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του 23χρονου Γάλλου, ο οποίος έχει να παίξει από την εντός έδρας ήττας της Γουέστ Χαμ από την Άρσεναλ τον περασμένο Δεκέμβριο με 5-1.

Ο γεννηθείς στο Λιλ αριστερός μπακ, μεταγράφηκε στις 8 Αυγούστου από τον Ολυμπιακό, με την μεταγραφή να αγγίζει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, από τότε, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα καθώς έχει κατορθώσει να κάνει μόλις 6 συμμετοχές από την αρχή της χρονιάς, με τους Άγγλους να πιστεύουν πλέον πως είναι πιθανή η επιστροφή του στο “λιμάνι”.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει το ποσό της αρχικής μεταγραφής του νεαρού μπακ με το ερχόμενο καλοκαίρι να προμηνύεται ενδιαφέρον για το μέλλον του.

Πάντως η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μαζουακού, η Sports Action, απάντησε άμεσα στο ρεπορτάζ μέσω twitter: "Ανάξιο σχολιασμού και διάψευσης. Εντελώς για γέλια...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK