Η Έβερτον έκανε το... λάθος να προηγηθεί

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θυμήθηκε τα παλιά και πέτυχε ένα απίθανο γκολ με... κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πετρ Τσεχ, ανοίγοντας το σκορ για την Έβερτον. Η Άρσεναλ όμως όχι μόνο το γύρισε, αλλά έφυγε με το εντυπωσιακό 5-2 από το "Γκούντισον Παρκ" (VIDEO)!

Η Έβερτον έκανε το... λάθος να προηγηθεί
ozil

Τα τελευταία χρόνια ο Άγγλος επιθετικός απασχολεί περισσότερο τα ΜΜΕ για τις εξωγηπεδικές του... ικανότητες, παρά για αυτές μέσα στις τέσσερις γραμμές. Κόντρα στην Άρσεναλ, βέβαια, μας θύμισε το παλιό καλό Ρούνεϊ.

Έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με υπέροχο σουτ έκανε το 1-0 για την Έβερτον. Η χαρά κράτησε λίγο για τα "ζαχαρωτά", αφού ο Μονρεάλ ισοφάρισε στο 40' και στο 53' ο Εζίλ έδωσε το προβάδισμα στην Άρσεναλ.

Στο 74ο λεπτό, μάλιστα, οι "κανονιέρηδες" πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Λακαζέτ, ο οποίος είχε μία άστοχη σέντρα στο πρώτο μέρος και έγινε αντικείμενο... χλευασμού στα social media. Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε... φωτιά, αφού είχαμε τρία ακόμα τέρματα σε διάστημα πέντε λεπτών!

Ο Ράμσεϊ έγραψε το 4-1 στο 90', η Έβερτον μείωσε σε 2-4 με τον Νιάσε και ο Σάντσες στο 95ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK