Ο Γουίλιαν πήγε μέχρι τον Ιορδάνη ποταμό, ο Κοουτίνιο στη μπανιέρα

Το καλοκαίρι ο Γουίλιαν ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ για να βαπτιστεί στον Ιορδάνη ποταμό. Ο Φιλίπε Κοουτίνιο δεν χρειάστηκε να πάει πουθενά. Το έκανε στη μπανιέρα του.

O Φιλίπε Κοουτίνιο πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση με την Κολωνία, για την Bundesliga (21/09/2019) - AP Photo/Matthias Schrader
O Φιλίπε Κοουτίνιο πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση με την Κολωνία, για την Bundesliga (21/09/2019) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Στις 6 Ιουνίου ο Γουίλιαν αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι το Ισραήλ, επιλέγοντας να βαπτιστεί στον Ιορδάνη ποταμό. Ο φίλος του, Φιλίπε Κοουτίνιο δεν χρειάστηκε να πάει πιο μακριά από το... σπίτι του. Ο Βραζιλιάνος, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν Μονάχου, βαπτίστηκαν από τον Τιάγκο Μπρουνέτ, πάστορα στην Case de Destino, εκκλησία στην Γερμανία.

Και το έκαναν στην μπανιέρα τους! Ο Κοουτίνιο ευχαρίστησε τον πάστορα και την σύζυγο του μέσω social media, τονίζοντας πως "ήταν δύο παραπάνω από ξεχωριστές μέρες, που σημάδεψαν την ζωή μας. Ας ζήσουμε σε μια νέα εποχή".

Ο Γουίλιαν πήγε μέχρι τον Ιορδάνη ποταμό, ο Κοουτίνιο στη μπανιέρα
CASA DE DESTINO INSTAGRAM ACCOUNT

Ο Γουίλιαν σχολίασε την αποκάλυψη του συμπατριώτη του με ένα emoji που εμφανίζει δύο χέρια ενωμένα όπως στην προσευχή. Ο πάστορας Μπρουνέτ από την πλευρά του σημείωσε πως "αυτές οι μέρες στην Γερμανία ήταν καταπληκτικές. Καλωσορίζουμε τα νέα αδέρφια και φίλους μας".

Ο Γουίλιαν πήγε μέχρι τον Ιορδάνη ποταμό, ο Κοουτίνιο στη μπανιέρα
CASA DE DESTINO INSTAGRAM ACCOUNT

O Φιλίπε Κοουτίνιο προσπαθεί να ξαναβάλει την καριέρα του σε ράγες με τη φανέλα της Μπάγερν στη Γερμανία και στα πρώτα 834 αγωνιστικά λεπτά του με τους Βαυαρούς μετράει 2 γκολ και 4 ασίστ.

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος, Λευτέρης Ελευθερίου και Γιώργος Περπερίδης σχολιάζουν δύο 'μαύρα πρόβατα' σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ η κουβέντα καταλήγει στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK