Ο Γουίλσιρ έκανε πραγματικότητα τ' όνειρό του

To να μεταγραφείς από την Αρσεναλ στη Γουέστ Χαμ στα 26 σου χρόνια ίσως να μη συνιστά πρόοδο ποδοσφαιρική. Για τον Τζακ Γουίλσιρ πάντως σημαίνει την πραγματοποίηση ενός ονείρου.

Arsenal's Jack Wilshere controls the ball during an Europa League round of 16, first leg, soccer match between AC Milan and Arsenal at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, March 9, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Γουίλσιρ AP PHOTOS

Σε μεταγραφές παικτών από "μικρές" ομάδες σε "μεγαλύτερες" είθισται να διαβάζουμε ότι ο τάδε ποδοσφαιριστής έκανε πραγματικότητα το όνειρό αγωνιζόμενος στο σύλλογο που αγαπούσε από μικρός.

Στην Αγγλία πάντως μπορεί να γίνει και το ανάποδο. Φεύγει, ας πούμε, ο Τσακ Γουίλσιρ από την Αρσεναλ για να πάει στην Γουέστ Χαμ και συμβαίνει αυτό που περιγράφουμε παραπάνω. Ο Αγγλος μέσος πλέον θα φορά τη φανέλα της ομάδας την οποία αγαπούσε από μικρό παιδί!

Η Γουέστ Χαμ ήταν ιδιαίτερα περήφανη για τη μεταγραφή αυτή και μάλιστα φρόντισε να την προμοτάρει και μ' ένα ξεχωριστό video το οποίο "ανέβασε" στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK