Ο Ικάρντι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς με μία φωτογραφία!

Ο Μάουρο Ικάρντι απολογήθηκε για την κόντρα του με τους οπαδούς και ενόψει της απόφασης της διοίκησης για το αν θα παραμείνει αρχηγός, ανέβασε φωτογραφία με νόημα στο Instagram.

Ο Ικάρντι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς με μία φωτογραφία!

Κρατάει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ίντερ ή όχι ο Μάουρο Ικάρντι; Την απόφαση αυτή θα την ξέρουμε εντός της ημέρας μετά την απολογία του Αργεντινού επιθετικού στη διοίκηση των "νερατζούρι" για τη "βεντέτα" που άνοιξε με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου (κατηγόρησε μέλη της Curva Nord μέσω της αυτοβιογραφίας του και εκείνοι έφτασαν μέχρι στο σημείο να σηκώνουν πανό έξω από το σπίτι του), ωστόσο ενόψει της ανακοίνωσης ο ίδιος θέλησε να στείλει μήνυμα.

Ο Ικάρντι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς με μία φωτογραφία!

Μήνυμα τόσο στους οργανωμένους, όσο στον υπόλοιπο κόσμο της Ίντερ αλλά και φυσικά στη διοίκηση, με τον 23χρονο επιθετικό να εκφράζει για μία ακόμα φορά την υπερηφάνεια του που είναι κάπτεν της ομάδας και την επιθυμία του να παραμείνει και μετά τα θλιβερά συμβάνα της Κυριακής.

Ο Ικάρντι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς με μία φωτογραφία!

"Forza Inter. Μόνη δεν σε αφήνω ποτέ", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ικάρντι, με το μήνυμα να συνοδεύεται από μία ομαδική φωτογραφία της Ίντερ όπου ο ίδιος κρατάει ένα ποδοσφαιρικό λαβαράκι με την ιδιότητα του αρχηγού.

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ

* UPDATE: Ο Μάουρο Ικάρντι διατηρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ίντερ, με την διοίκηση των Μιλανέζων να τον τιμωρεί απλά με χρηματικό πρόστιμο για αυτά που συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τους οργανωμένους οπαδούς "για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας που τον έχει υπογράψει ο κάθε παίκτης".

Από την πλευρά του ο Ικάρντι ξεκαθάρισε πως οι επίμαχες σελίδες στην αυτοβιογραφίας του που προκάλεσαν την οργή των οπαδών της Ίντερ θα αφαιρεθούν, με τον ίδιο να δηλώνει μεταξύ άλλων πως "στο μέλλον θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικός, αυτό που επιβάλλει ο ρόλος μου στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παράνοια: Οπαδοί της Ίντερ έξω από το σπίτι του Ικάρντι!
"Κηδεία" για Ίντερ με αυτογκόλ του... Χαντάνοβιτς!
Πόλεμος στην Ίντερ: οι οπαδοί αποκαλούν "κλόουν" τον Ικάρντι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK