Ο Ικάρντι θρέφει τις ερωτικές φήμες για τη Νάρα με κάθε νέο τραυματισμό του

Ντανιέλε Αντάνι και Κρίστιαν Βιέρι μίλησαν στο κανάλι του δεύτερου στο Twitch για τη σεξουαλική ζωή των ποδοσφαιριστών, κάνοντας αποκαλύψεις για τις επιδόσεις των Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα. Με τον Αργεντίνο φορ να ενισχύει τη φήμη με τον νέο τραυματισμό του κόντρα στη Λιλ.

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα στα επίσημα του 'San Siro', στην αναμέτρηση Ίντερ - Ραπίντ Βιέννης στις 21/02/2019 ⓒ 2021 Luca Bruno/Associated Press
Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα στα επίσημα του 'San Siro', στην αναμέτρηση Ίντερ - Ραπίντ Βιέννης στις 21/02/2019. Ⓒ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Τον Ιούλιο του 2011 η Σαμπντόρια πλήρωσε μόλις 300.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον τότε 18χρονο Μάουρο Ικάρντι. Μετά από δύο σεζόν η ομάδα της Γένοβας καρπώθηκε 13 εκατ. ευρώ για την πώληση του Αργεντίνου φορ στην Ίντερ. Η πρώτη χρονιά του Ικάρντι στο Μιλάνο ήταν αναγνωριστική, με 9 γκολ σε 22 συμμετοχές. Η δεύτερη τον καθιέρωσε ως ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, καθώς στο τέλος της μετρούσε 27 γκολ και 9 ασίστ σε 48 συμμετοχές.

Η σχέση αγάπης μεταξύ Ίντερ και Ικάρντι κράτησε σχεδόν μια πενταετία. Μετά άρχισαν τα προβλήματα που έκαναν ανεπιθύμητο τον Αργεντίνο αλλά και την σύζυγο/ατζέντη του, στη 'νερατζούρο' πλευρά του Μιλάνο. Οι οπαδοί της ομάδας τον κατηγορούσαν για ασέβεια, αδιαφορία και την... τυφλή υπακοή του στην Γουάντα Νάρα. Έτσι μετά από 124 γκολ και 28 ασίστ σε 219 συμμετοχές, ο Ικάρντι έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2019 με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν. Η έως τώρα παρουσία του στη γαλλική ομάδα δεν έχει εντυπωσιάσει κανέναν, ούτε όμως μπορεί να χαρακτηριστεί απογοητευτική. Τα νούμερα του είναι τουλάχιστον συμπαθητικά, με 27 γκολ και 10 ασίστ σε 53 παρουσίες του στο χορτάρι.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι δυνατότητες του Αργεντίνου είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερες. Και δεν έχει καταφέρει να τις ξεδιπλώσει επειδή είναι μεγάλη η εξάρτηση του από τα 'θέλω' της Γουάντα Νάρα. Ποικιλοτρόπως. Προφανώς και όσα μπορεί να συμβαίνουν ανάμεσα τους αφορούν μονάχα τους ίδιους, ωστόσο αν υπάρχει έστω υπόνοια ότι επηρεάζουν την καριέρα του Ικάρντι, μοιραία θα δημιουργήσουν ίντριγκα. Ειδικά από τη στιγμή που θα βρεθεί κάποιος να υποστηρίξει πως γνωρίζει λεπτομέρειες.

Όπως συνέβη με τον Ντανιέλε Αντάνι, τον άλλοτε διεθνή Ιταλό στόπερ, που φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Κρίστιαν Βιέρι στο Twitch. Η συζήτηση πήγε κάποια στιγμή στην σεξουαλική ζωή των ποδοσφαιριστών και η αποκάλυψη (;) για τους Ικάρντι - Νάρα δεν άργησε. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ο 28χρονος φορ με την σύζυγο του συνευρίσκονται ερωτικά μέχρι και... 12 φορές την ημέρα!

Η Γουάντα Νάρα στο παρελθόν δεν δίστασε να μοιραστεί μυστικά της κρεβατοκάμαρας με τον Ικάρντι, ενώ παρείχε και γαργαλιστικές λεπτομέρειες όταν δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση από trolls. Πέρσι, όταν ο Αντόνιο Κόντε είχε υποστηρίξει πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια στη διάρκεια του σεξ -προφανώς για να μην καταναλώνουν ενέργεια- η Νάρα είχε διαφωνήσει. "Δεν ξέρω τι να πω. Θα έπρεπε να το δοκιμάσει πριν από ένα παιχνίδι, αλλά ο Μάουρο είναι πολύ επαγγελματίας και δεν κάνει τίποτα όταν έχει μπροστά του μια αγωνιστική υποχρέωση. Μόνο μετά και αυτό αν το παιχνίδι έχει πάει καλά. Αν δεν έχει πάει, δεν θέλει ούτε να με κοιτάζει".

Οι γνώμες εδώ και χρόνια διίστανται σχετικά με τις αρνητικές ή θετικές επιπτώσεις στον οργανισμό ενός αθλητή ανάλογα με το πόσο έντονη σεξουαλική ζωή έχει. Το ίδιο συμβαίνει εν προκειμένω και με τα όσα υποστήριξαν οι Αντάνι και Βιέρι για τις επιδόσεις των Ικάρντι - Νάρα. Ο Αργεντίνος φέτος έχει πάντως τραυματισμούς που 'ταιριάζουν' στο προφίλ. Γόνατο, προσαγωγοί και κοιλιακοί ίσως μαρτυρούν μια ισχυρή δόση αλήθειας. Όσο βέβαια ο 28χρονος φορ παραμένει συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα, μάλλον δεν θα ρωτήσει και κανέναν. Στο τελευταίο χρονικά ματς της Παρί πάντως, τα έκανε τα και δύο: και σκόραρε στο 9' απέναντι στη Λιλ και έφυγε τραυματίας από το γήπεδο μισή ώρα αργότερα...


News 24/7

24MEDIA NETWORK