Ο Ιμπάρμπο... αγνοείται και στην Ιαπωνία

Με επτά γκολ σε τρία χρόνια, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο πήγε στην Ιαπωνία για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της Σαγκάν Τοσού και... μαντέψτε. Δεν τα έχει καταφέρει!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κολομβιανός επιθετικός αποτέλεσε μία από τις πιο διφορούμενες μεταγραφές του καλοκαιριού στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε η ποιότητα του είναι δυσανάλογη με το χαρακτήρα και την ικανότητα του στο σκοράρισμα, οπότε και οι απόψεις για την απόκτηση του ήταν... διαφορετικές.

Μετά από αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα στο "τριφύλλι" και αφότου... εξαφανίστηκε με το έτσι θέλω, ο Ιμπάρμπο αποχώρησε από την Ελλάδα με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στην κοσμοπολίτικη Σαγκάν Τοσού (10η στο πρωτάθλημα) από την Ιαπωνία.

Δυστυχώς για τον ίδιο τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μετά από επτά αγώνες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα, ενώ σε αρκετά παιχνίδια είτε δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε έχει αποτελέσει την πρώτη αλλαγή της ομάδας του.

Όλα αυτά ενώ η Τοσού έχει βάλει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από την Κάλιαρι για το καλοκαίρι. Με αυτή την απόδοση, πάντως, δύσκολα θα ενεργοποιηθεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK