Ο Ιμπραχίμοβιτς αποχαιρέτησε το MLS με τον πιο Ζλάταν τρόπο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε ένα tweet που προκάλεσε συζητήσεις και με αυτό είπε 'αντίο' στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και στις ΗΠΑ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει τέρμα του με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει τέρμα του με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι AP PHOTOS

Ο αποκλεισμός των Λος Άντζελες Γκάλαξι από τους... Λος Άντζελες στο MLS έφερε και το τέλος των υποχρεώσεων του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τη φετινή σεζόν. Το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού με τον αμερικανικό σύλλογο ολοκληρώθηκε και πλέον ο 38χρονος σταρ είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί. Και θα τη συνεχίσει, όπως φαίνεται από τα ποσταρίσματά του το τελευταίο διάστημα. Αν και το φινάλε δεν ήταν όπως θα το επιθυμούσε, μιας και η απρεπής χειρονομία του προς τους φιλάθλους και οι δηλώσεις του δημιούργησαν εχθρούς, ο 'Ιμπρα' φρόντισε να αποχαιρετήσει το MLS με καλύτερο τρόπο, με πιο... Ζλάταν τρόπο.

Το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησε στα social media μία φωτογραφία του να κοιτάει αφ' υψηλού το Λος Άντζελες και ένα μήνυμα που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να σκεφτεί και θα είχε το θάρρος να γράψει: "Ήρθα, είδα, κατέκτησα. Ευχαριστώ Λος Άντζελες Γκάλαξι που με κάνατε να αισθάνομαι ξανά ζωντανός. Στους φίλους των Γκάλαξι, θέλατε τον Ζλάταν, σας έδωσα τον Ζλάταν. Παρακαλώ. Η ιστορία συνεχίζεται. Τώρα, πηγαίντε πίσω να δείτε μπέιζμπολ".

Ο Ιμπραχίμοβιτς συγκέντρωσε την ικανότητα, τα γκολ, τη χρυσόσκονη, τον εγωνισμό, την αλαζονεία, το θράσος του σε ένα tweet και το έστειλε στον 'αέρα' του διαδικτύου, προκαλώντας τον αναμενόμενο πάταγο που είθισται να κάνει με κάθε κίνησή του. Αν και δεν ονομάτισε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του (η Ισπανία που είχε... αποκαλύψει, ήταν απλά διαφημιστικό τρικ), το βέβαιο είναι ότι ολοκληρώθηκε κάπου εδώ το ταξίδι του στις ΗΠΑ ως ποδοσφαιριστής.

Η επιστροφή στην Ευρώπη είναι πιθανή και αρκετές ομάδες έχουν κάνει ήδη το σχετικό... φωτομοντάζ στο twitter τους, προσπαθώντας να κλέψουν λίγο από τη λάμψη του. Μέχρι να δώσει μια σαφή απάντηση ο Σουηδός, ας δούμε το πιο χαρακτηριστικό γκολ που σημείωσε στην καριέρα του, σαν σήμερα το 2012, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία.

Θα αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα από τη φάση των ομίλων του Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK