Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ρονάλντο που έχει σκοράρει κόντρα σε 80 ομάδες

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν απέναντι στη Βενέτσια και πλέον έχει βρει δίχτυα απέναντι σε 80 διαφορετικές ομάδες στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ σκοράρει κάθε κάθε χρόνο από το 1999.

Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ρονάλντο που έχει σκοράρει κόντρα σε 80 ομάδες
© 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν πανηγύρισε ένα άνετο διπλό απέναντι στη Βενέτσια, επικρατώντας με 3-0, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είναι εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους "ροσονέρι" μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Λεάο έκανε την επέλαση από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και μοίρασε στον Σουηδό σταρ, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα από κοντά να κάνει το 1-0. Κάπως έτσι, ο 40χρονος φορ πέτυχε το πρώτο του τέρμα για το 2022, συνεχίζοντας να σκοράρει για 23η χρόνια.

Ο Ιμπραχίμοβιτς από το 1999 και έπειτα σκοράρει κάθε χρόνο, ενώ μάλιστα έχει καταφέρει να βρει δίχτυα απέναντι σε 80 διαφορετικές ομάδες στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, ο Σουηδός σταρ έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που το πετυχαίνει, καθώς ο εκείνος που έφτασε πρώτος τις 80 ομάδες ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις 30 Δεκεμβρίου απέναντι στην Μπέρνλι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK