Ο Ιμπραχίμοβιτς έπιασε στο στόμα του τον Ντεσάμπ και έσταξε δηλητήριο

Φόρεσε κοστούμι και γραβάτα αντί για φόρμα και ποδοσφαιρικά παπούτσια. Αλλάζει όμως ο άνθρωπος; Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ιμπραχίμοβιτς έπιασε στο στόμα του τον Ντεσάμπ και έσταξε δηλητήριο

Τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον πληρώνεις για να λέει τη γνώμη του - όποια κι αν είναι αυτή. Να μην σκέφτεται δυο και τρεις φορές τι θα πει, να μιλάει αυθόρμητα, να προκαλεί ίντριγκες και να φέρνει νούμερα.

Η αρχή του ως τηλεσχολιαστή στο Παγκόσμιο Κύπελλο έγινε στο ματς της Γαλλίας με την Αυστραλία. Στο οποίο οι "πετεινοί" νίκησαν 2-1, με γκολ των Γκριεζμάν - Πογκμπά, για τα οποία χρειάστηκε η συνεισφορά της τεχνολογίας (VAR, goal line technology).

Συνολικά η ομάδα του Ντεσάμπ πολλές ευκαιρίες δεν έφτιαξε. Λίγα πράγματα δημιουργικά και επιθετικά, με αποτέλεσμα να της βγει η ψυχή ωσότου φτάσει στη νίκη.

Ο Σουηδός τα είδε όλα αυτά, αντιλήφθηκε πόσο λείπει ένας γκολτζής φορ όπως ο Μπενζεμά και δεν χαρίστηκε στον εκλέκτορα των Γάλλων.

" Για μένα δεν είναι φυσιολογικό να μην βρίσκεται στην εθνική ομάδα ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αυτός που έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής λέει ότι δεν είναι αρκετά καλός για την ομάδα, ότι δεν ανήκει εδώ. Είναι από μόνο του γελοίο όλο αυτό. Όταν θες να κερδίσεις, πρέπει να κερδίσεις μ' αυτούς που νικούν. Ο Μπενζεμά είναι νικητής", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK