Ο Ινιέστα έδειξε την κλάση του με μία "ομολογία"!

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα παρακολούθησαν τα ημιτελικά του CL από την τηλεόραση,με τον Αντρές Ινιέστα να δείχνει όμως πόσο... ακομπλεξάριστος είναι με μία δήλωση για τον τελικό.

Barcelona's Andres Iniesta, right, challenges for the ball with Real Madrid's Daniel Carvajal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Andres Iniesta, right, challenges for the ball with Real Madrid's Daniel Carvajal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Αντρές Ινιέστα είναι ένας παίκτης κόσμημα όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα αλλα και για το ισπανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και φρόντισε να δείξει πως διαθέτει κλάση και προσωπικότητα μέσω δηλώσεων που έκανε ενόψει του... τελικού του Champions League.

"Όταν δεν παίζει η ομάδα σου στον τελικό χάνεις λίγο το ενδιαφέρον είναι η αλήθεια ωστόσο μπορώ να πω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους είναι οι σωστές φιναλίστ του Champions League. Θα είναι ένας ενδιαφέρων τελικός και ελπίζω να νικήσει ο καλύτερος", δήλωσε η "σημαία" των Καταλανών για το Γιουβέντους-Ρεάλ, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

"Ο Μέσι είναι και θα είναι το νούμερο ένα. Αυτό που έχω δει από εκείνον δεν έχω δει να τα κάνει κάποιος άλλος και πιστεύω πως δεν θα δω ούτε στο μέλλον.

Η δική μου ομορφότερη ανάμνηση είναι από τον ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι στο Stamford Bridge το 2009".

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK