Ο Ινιέστα "τραυμάτισε" σωματικά 8 φίλους της Μπαρτσελόνα

Δεν είναι μόνο η αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ύστερα από 16 χρόνια, που "πονάει" ψυχικά τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Ο Ινιέστα κατάφερε να "τραυματίσει" 8 εξ αυτών και σωματικά με τη παρουσία του σε καταλανικό γήπεδο (VIDEO).

FC Barcelona's Andres Iniesta gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, Aug. 5, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, Aug. 5, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Ο Αντρές Ινιέστα, στο πλαίσιο μίας συνέντευξης σε γνωστή ισπανική εκπομπή, βρέθηκε στο γήπεδο της Σατάλια, το οποίο βρίσκεται σε μία συνοικία της Βαρκελώνης. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όμως, κάτι πήγε... στραβά και είχε ως αποτέλεσμα, 8 φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα να... φύγουν με φορεία!

Συγκεκριμένα, η παραγωγή εγκατέστησε στον χώρο μία αυτοσχέδια κερκίδα, η οποία δεν ανήκε στο γήπεδο. Ενώ λοιπόν ο 34χρονος άσος μίλαγε στη κάμερα, αυτή κατέρρευσε με συνέπεια να τραυματιστούν οι φανς. Ανάμεσα στους άτυχους βρισκόταν και ένα παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Μετά το ατύχημα τόσο ο παραγωγός όσο και ο παρουσιαστής ευχήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και ευχαρίστησαν την αστυνομία, την πυροσβεστική και τους γιατρούς για τη γρήγορη αντίδραση. Οι Αρχές έχουν αρχίσει ήδη έρευνα προκειμένου να εξετάσουν τα αίτια που οδήγησαν στο συμβάν.

Το μόνο ντοκουμέντο που έχει διαρρεύσει από το περιστατικό είναι ένα βίντεο, στη διάρκεια του οποίου πολλά άτομα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να δουν τι συνέβη, αλλά και να βοηθήσουν όπως μπορούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK