Ο Ιντζάγκι νέος προπονητής της Μίλαν

Ο κύβος ερρίφθη για 2η φορά μέσα σε έξι μήνες και η Μίλαν θα αλλάξει προπονητή. Ο Κλάρενς Ζέεντορφ θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο και ο Φίλιπο Ιντζάγκι θα αναλάβει τη θέση για την οποία προαλειφόταν όλα αυτά τα χρόνια.

FILIPPO INZAGHI
FILIPPO INZAGHI BUZZI

Τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία όλων των πλευρών με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πλέον οι εξελίξεις απομένει απλώς να ανακοινωθούν.

Ο Ζέεντορφ, 4 μήνες μετά από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση για να αναλάβει το "τιμόνι" των "ροσονέρι" από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ήρθε σε συμφωνία για το πακέτο της αποζημίωσής του και παραχωρεί τα "ηνία" στον άλλοτε συμπαίκτη του.

Ο Ιντζάγκι ήταν πάντοτε η επιλογή του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, ωστόσο ως αντικαταστάτης του Αλέγκρι επελέγη η επιλογή του έτερου εκτελεστικού διευθυντή, της κόρης του Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα.

Ο σπουδαίος σκόρερ προπονεί εδώ και καιρό την primavera, τη δεύτερη ομάδα της Μίλαν, και έχει αρκετές διακρίσεις που έχουν πείσει τους διοικούντες ότι μπροστά του έχει ένα λαμπρό προπονητικό μέλλον, ικανό να βγάλει τον σύλλογο από το τέλμα των τελευταίων ετών.

Ο Ζέεντορφ αποχωρεί μετά από 4 μήνες στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν με 20 παιχνίδια στο ενεργητικό του, 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες (25-23 γκολ) και την ομάδα στην 8η θέση κι εκτός Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK