Ο Ηρακλής δίνει διαρκείας με αντάλλαγμα έναν καναπέ

Υπάρχουν πολλές ενέργειες για την προώθηση των διαρκείας των ομάδων αλλά ο Ηρακλής το πήγε σε άλλο επίπεδο καθώς χαρίζει τα διαρκείας σε όσους πάνε τον καναπέ τους στη Μίκρα. Δεν είναι troll, είναι για καλό σκοπό και τέτοιες προσπάθειες αξίζουν, τουλάχιστον, ένα μπράβο.

Ο Ηρακλής δίνει διαρκείας με αντάλλαγμα έναν καναπέ

" Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!
Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!
Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη
!"

Με το παραπάνω μήνυμα και δύο (μέχρι στιγμής) βίντεο ο Ηρακλής καλεί τον κόσμο του να δώσει τους καναπέδες που δεν χρειάζεται και να πάρει σε αντάλλαγμα ένα εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Όχι, δεν τρελάθηκαν στον Γηραιό αλλά συμμετέχουν σε μία ενέργεια της ΡΕΤΟ, μίας Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Ο Σύλλογος ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ αποτελεί μία ένωση με κοινωφελή και κοινωνική προσφορά σε περιθωριοποιημένους ανθρώπους ιδίως τους τοξικομανείς με σκοπό την επανένταξή τους στο κοινωνικό περιβάλλον, ιδέα που έρχεται από την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ισπανία 17 χρόνια πριν. Σήμερα λειτουργεί και στη χώρα μας απασχολώντας πολλά νέα και όχι μόνο άτομα που ξεπέρασαν τον εθισμό τους αλλά όχι τις δυσκολίες που τους επιβάλλει ο κοινωνικός περίγυρος.

Ο Σύλλογος μέσα από την συλλογή παλιών αντικειμένων, επίπλων και ειδών σπιτιού δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στους πρώην ναρκομανείς να αναπτυχθούν πνευματικά και κοινωνικά δουλεύοντας δημιουργικά πάνω στην επισκευή και κατασκευή τέτοιων ειδών.

Η συλλογή αναφέρεται σε μία μεγάλη γκάμα αντικειμένων από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι παιχνίδια και ρούχα τα οποία μεταφέρονται στα εργαστήρια της ένωσης και μεταπωλούνται αφού επισκευαστούν, στα διάφορα καταστήματα που υπάρχουν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε τα 2 βίντεο και αν πετύχετε κάποιον κοντά στη Μίκρα με ένα καναπέ, βάλτε ένα χεράκι.24MEDIA NETWORK