Ο Ισμαέλ Μπλάνκο έχασε από τον Βαγγέλη Μάντζιο και διώχνει τον προπονητή του

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του Παναρκαδικού στη φετινή Γ' Εθνική κι η ήττα από τον ΠΑΟ Ρουφ του Βαγγέλη Μάντζιου ίσως φέρει εξελίξεις.

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο του Αιγάλεω σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό για τη Football League 2019-2020 στο 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης' | Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο του Αιγάλεω σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό για τη Football League 2019-2020 στο 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης' | Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 EUROKINISSI SPORTS/ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Η Γ' Εθνική έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με μία μονομαχία από τα παλιά. Δύο επιθετικοί που την προηγούμενη δεκαετία δέσποζαν στη Super League, πλέον αγωνίζονται μερικές κατηγορίες πιο χαμηλά και μάλιστα τέθηκαν αντιμέτωποι στον Ταύρο.

Ο ΠΑΟ Ρουφ του Βαγγέλη Μάντζιου υποδέχθηκε τον Παναρκαδικό του Ισμαέλ Μπλάνκο για τον 7ο όμιλο και αναδείχθηκε νικητής με 2-0. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Όντως ο πρώην επιθετικός μεταξύ άλλων του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 64' κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, ωστόσο ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Παρά την αποθεωτική υποδοχή του πριν από έναν μήνα, όταν υπέγραψε στον σύλλογο, ο 37χρονος επιθετικός δεν κρίθηκε ικανός να βοηθήσει από τον προπονητή του, Βασίλη Ντίσιο, κάτι που ίσως πυροδοτήσει εξελίξεις στους Αρκάδες. Η επιλογή του προπονητή να αφήσει εκτός αποστολής το μεγάλο αστέρι του ρόστερ (το οποίο είχε παίξει για περίπου μισή ώρα σε φιλικό με την Ηλιούπολη στις αρχές Οκτωβρίου) δεν άρεσε στη διοίκηση και ρεπορτάζ ιστοσελίδων όπως το Sportstonoto.gr ισχυρίζονται ότι δεν αποκλείεται η αλλαγή προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK