Ο Ιταλός οπαδός που επιτέθηκε σεξουαλικά σε δημοσιογράφο κινδυνεύει ακόμα και με 12 χρόνια φυλάκιση

Ο φίλαθλος της Φιορεντίνα που επιτέθηκε σεξουαλικά σε δημοσιογράφο την ώρα που ήταν στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής κινδυνεύει ακόμα και με 12 χρόνια κάθειρξης.

Ο Ιταλός οπαδός που επιτέθηκε σεξουαλικά σε δημοσιογράφο κινδυνεύει ακόμα και με 12 χρόνια φυλάκιση

Ο Ιταλός φίλαθλος Αντρέα Σεράνι που επιτέθηκε και άγγιξε ανάρμοστα δημοσιογράφο την ώρα που ήταν στον "αέρα" αθλητικής εκπομπής κινδυνεύει ακόμα και με κάθειρξη 12 ετών, σύμφωνα με τη δικηγόρο Κάρλα Κουίντο.

Η Γκρέτα Μπεκάλια κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική επίθεση κι αν ο 45χρονος φίλαθλος της Φιορεντίνα καταδικαστεί για το δεύτερο αδίκημα, το οποίο αποτελεί κακούργημα, τότε αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από 6 έως 12 χρόνια, όπως εξήγησε η νομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό της δημοσιογράφου.

Ήδη οι αθλητικές αρχές έχουν επιβάλλει τριετή ποινή απαγόρευσης από τους αθλητικούς χώρους στο Σεράνι, ο οποίος εμφανίστηκε μεταμελημένος στα ΜΜΕ και ζήτησε συνάντηση με την Μπεκάλια για να απολογηθεί. Η δημοσιογράφος εμμένει στην καταγγελία της και μάλιστα έχει καταγγείλει ακόμα τρεις άντρες που στο επίμαχο video φαίνονται να της κάνουν χειρονομίες και να τη βρίζουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο, έπειτα από το ντέρμπι της Τοσκάνης μεταξύ Έμπολι και Φιορεντίνα στο "Κάρλο Καστελάνι", όπου οι "βιόλα" ηττήθηκαν με 1-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK