Ο Ίβιτς για τον αριθμό των μεταγραφών που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας.

Ο Ίβιτς για τον αριθμό των μεταγραφών που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε στην κάμερα της Nova:

«Πιστεύω ότι η διακοπή ήρθε σε ένα κατάλληλο σημείο γιατί είχαμε αρκετά παιχνίδια και οι περισσότεροι παίκτες είχαν αγωνιστεί στο 90% των αγώνων που είχαμε από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Ναι είχαμε καλά αποτελέσματα, αλλά υπήρχε κούραση και αυτή η εβδομάδα ξεκούρασης ήρθε σε καλό timing. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε και ξεκινούν από το νέο έτος».

Για τις αλλαγές που υπήρξαν στο τεχνικό τιμ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Θωμαΐδη που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μου. Εγώ ο ίδιος τον είχα ενημερώσει ότι μπορεί να σταματήσει η συνεργασία μας γιατί έψαχνα τον άνθρωπο που βρήκα τώρα. Τον ήξερα από παλιά, αλλά δεν είχε υπάρξει το κατάλληλο timing για να έρθει. Όσον αφορά τον γυμναστή θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε.

Βέβαια αν θυμάστε κι εσείς όταν ήρθα με ρωτήσατε αν μπορώ να σας εξηγήσω τα προβλήματα στις θλάσεις που είχαμε. Εγώ θυμάμαι τις σας είχα απαντήσει. Είχα πει ότι ξέρω τι είναι και θα το λύσουμε. Πιστεύω το κάναμε αυτό με κάποιους ανθρώπους που ήρθαν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παράπονο σε αυτό. Αυτό θα συνεχιστεί».

Για τους παίκτες που θα αποκτηθούν και εκείνους που θα αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ: «Για τους παίκτες που μου είπατε (Λάμπρου, Ζοζούλια, Πεδρίνιο) για ορισμένους ξέρω. Για κάποιους άλλους πρώτη φορά ακούω. Εμείς μπορεί να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες των Ιανουάριο, όχι πολλούς. Ξέρουν όλοι ότι πήραμε αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι, οι οποίοι χρειάζονται ένα διάστημα για να καταλάβουν τον ΠΑΟΚ. Και νομίζω ότι το πετύχαμε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες τώρα.

Αν κινηθούμε θα το κάνουμε μάξιμουμ σε δύο τρεις θέσεις. Τώρα ποιοι θα είναι αυτοί, θα μάθετε όταν έρθει η ώρα. Όσον αφορά κάποιους παίκτες που ήταν δανεικοί και προπονούνται μόνοι τους, όπως ο Χατζηισαΐας και ο Κάτσε μπορεί να γυρίσουν. Επίσης μπορεί και κάποιοι που ήταν μαζί μας αυτούς τους έξι μήνες να πάνε κάπου δανεικοί. Κατά την άποψη μου όσους δεν υπολογίζουμε για πολλά παιχνίδια πρέπει να δοθούν δανεικοί για να παίξουν».

Για τον Τιάμ: «Τον Τιάμ τον είχαμε αποκτήσει την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει ενδεχόμενο να μας αποχαιρετήσει και να φύγει από την ομάδα μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK